به گزارش شهرآرانیوز؛ صفا قادری اظهار کرد: در جامعهای که زنان مسلمان، میراثداران فرهنگ عاشورایی هستند، نقش آنان در تربیت نسل نوین، فراتر از یک همراهی ساده است.
وی نقش زنان در محرم را باید «قلب تپندهٔ انتقال فرهنگ عاشورا» دانست و گفت: این تأثیر را میتوان در سه سطح انتقال عاطفی-تربیتی ؛ حفظ اصالتها با روشهای نوین و تبدیل سوگواری به کنش اجتماعی مورد بررسی قرار داد.
این کارشناس ارشد فلسفه اسلامی با اشاره به خلاقیت هایی که رسانه ها و ابزارهای نوین تولید محتوا برای جامعه به ویژه مادران ایجاد کرده است، اضافه کرد: زنان امروز با خلاقیتهای زنانه مثل طراحی پوسترهای دیجیتال، کلیپهای عزاداری یا حتی آش نذری خلاقانه، پیام عاشورا را به زبان نسل جوان ترجمه میکنند. این همان چیزی است که مقام معظم رهبری تحت عنوان «تولید علم، سلاح ارتباطات رسانهای، صدا و سیما، تولید فکر» سالهای قبل بدان اشاره کرده است و فرمودهاند: رسانه میتواند در نهضت تولید علم و فکر و نظریه و اندیشه در زمینههای مختلف، چه در زمینهی فنی و چه در زمینهی انسانی نقش ایفا کند که مثال بارز آن، حضور دختران نوجوان در تولید محتواهای هنری دربارهی کربلاست که آمارشان در ۵ سال اخیر ۴۰ درصد رشد داشته است.
قادری، الهام گیری از الگوی زینبی (س) و تأثیر اشک ریختن معنوی بر امام حسین (ع) و مهارتهای ذاتی و تجربی زنان در سازمان دهی هیئات مذهبی و موسسات خدمات رسانی را مهم ترین دلیل برای موفقیت زنان در تبدیل عزاداری محرم به کنشگری اجتماعی برشمرد.
منبع: خبرگزاری زنان ایران