صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۷۳۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین، به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها در هویج، کیک هویج می‌تواند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیری زودرس سلول‌ها موثر باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد

شکر: ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)

آرد: ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)

روغن مایع: ۱۶۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

بکینگ پودر: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

دارچین: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

هویج ریز رنده شده: ۲۰۰ گرم

پودر گردو: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی دربیاید. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا یک مایع کرم رنگ و کشداری داشته باشید.

در این مرحله، روغن مایع و هویج را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

بعد از آن، آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را الک کرده و توی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سپس مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ بریزید و روی ان را گردو رنده شده بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ درجه بپزید.

وقتی از فر دراوردید و کاملا خنک شد، کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به هر اندازه‌ای که خواستید برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

برچسب ها: دستور پخت کیک هویج
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.