صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز پخت دسر عربی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۷۱۹۴
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
دسر‌های عربی بسیار محبوب و خوشمزه هستند، همچنین، ارزش غذایی دارند.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر‌های عربی بسیار محبوب و خوشمزه هستند، همچنین به دلیل طعم دلچسب و ظاهر جذاب، طرفداران زیادی نیز دارند.

مواد لازم:

شیر: ۲ لیوان

پودر کرم کارامل: ۱ بسته

بیسکوییت پتی بور: ۱ بسته

خامه صبحانه: ۱ بسته

خلال بادام یا پسته: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا شیر سرد و پودر کرم کارامل را باهم ترکیب کنید، وقتی کاملا یکدست شد روی حرارت بگذارید، سپس مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید.

در مرحله بعد این مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خامه صبحانه و بیسکوییت پتی بور را به آن اضافه کنید. چندتا پالس بزنید تا مواد باهم ترکیب و یکدست شوند.

دسر ما به همین راحتی آمادست و شما می‌توانید آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس با کارامل و بادام روی دسر را تزیین کنید./ نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.