صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک کدوحلوایی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۶۷۵۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
کدو حلوایی حاوی مواد مغذی و سرشار از ویتامین‌های مفید برای سلامت افراد است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کدو حلوایی حاوی مواد مغذی، فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین‌های A، C، E، B۱، B۳، B۶، B۹ و منگنز است که هر کدام از این ویتامین‌ها فوایدی را برای بدن به همراه دارند.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان (فرانسوی)

شکر: ۳/۴ لیوان

روغن: ۳/۴ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان

طرز تهیه پوره کدوحلوایی:

ابتدا مقداری کدو پوست کنده و خرد شده را با مقدار کمی آب داخل قابلمه حدود یک ربع بپزید تا کاملا نرم شود. سپس با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره و یکدست شود، در این مرحله پوره کدو آماده است و می‌توانید به مقدار گفته شده در مواد لازم، داخل کیک استفاده کنید.

طرز تهیه کیک کدوحلوایی:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا کنید و سفیده‌ها را فرم داده، کنار بگذارید.

سپس زرده‌ها را کمی با همزن برقی بزنید و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و کم کم شکر را به مواد توی چند مرحله اضافه کنید تا حجم مواد دوبرابر و غلیظ شود.

در مرحله بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و وقتی کامل یکدست شد، آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به ارامی هم بزنید.

در پایان، سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. حالا می‌توانید مواد یکدست را داخل قالب مورد نظر ریخته و کمی نارگیل یا کنجد یا گردو برای زیباتر شدن کیک روی آن بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه بپزید.

زمانی که کیک کاملا سرد و خنک شد از قالب جدا کرده، برش بزنید و از طعم فوق العاده این کیک لذت ببرید./ نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.