صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مروری بر مسیر‌های گردشگری مذهبی دنیا

  • کد خبر: ۴۰۰۸۳
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
در گذشته، سفر‌های زیارتی غالبا تنها فرصتی بودند که فرد برای ترک روستا یا شهر کوچکش و تجربه زیستی متفاوت در این سیاره پهناور داشت. از مناطق روستایی انگلستان تا جنگل‌های سرسبز ژاپن، در اینجا ۳ نمونه از سفر‌های زیارتی این چنینی در سراسر دنیا را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
ریحانه صادقی | به گزارش شهرآرانیوز؛ از سفر ادیسه تا سفر ابراهیم (ع)، از زمانی که انسان اولین بار سخن گفتن و روایت کردن آموخت تا همین حالا، در عصر هواپیما‌ها و کمپر‌ها و سفر به فضا، مفهوم سفر همیشه با مفاهیم بالاتر و بزرگ تری همچون تعالی و تزکیه روح، و نزدیک شدن به خود و خدا گره خورده است و سیاحت همواره با سیر در آفاق و انفس، به معنای تفکر در لطایف وجود آدمی و مشاهده دقایق هستی، همراه بوده است.
 
شاید سفرکردن در قالب آنچه توریسم می‌نامیم، امروزه برای ما مفهومی تازه و نوظهور بنماید، اما سفرکردن به معنای قدم در راه زیارت گذاشتن، قرن‌ها و هزاره هاست که برای بشر مفهومی آشنا بوده است. حتی در گذشته، سفر‌های زیارتی غالبا تنها فرصتی بودند که فرد برای ترک روستا یا شهر کوچکش و تجربه زیستی متفاوت در این سیاره پهناور داشت. از مناطق روستایی انگلستان تا جنگل‌های سرسبز ژاپن، در اینجا ۳ نمونه از سفر‌های زیارتی این چنینی در سراسر دنیا را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
 
 

کومانو کودو  –  ژاپن

 

 
مجموعه‌ای از مسیر‌های زیارتی منتهی به معابد بزرگ کومانو سانزان (۳ معبد متعلق به آیین شینتو و بودا) در دل کوه در شبه جزیره کی است. در گذشته، راهبان یک تنه سختی‌های گذشتن از این مسیر‌های کوهستانی را به جان می‌خریدند و معتقد بودند به واسطه ریاضت‌هایی که در این سفر می‌کشند، به ژرفای معنوی و قدرت‌های ماوراءالطبیعه دست خواهند یافت. این مسیر‌ها و زیارتگاه‌ها در سال ۲۰۰۴ با عنوان «مکان‌های مقدس و جاده‌های زیارتی در دامنه کوه کی» در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شدند. امروزه این کوهستان علاوه بر گردشگران علاقه‌مند به طبیعت و عکاسی و تاریخ، هنوز گذرگاه زائران شینتو و بودایی بسیاری است.
 
 

لا ویا فرانچیجِنا – انگلستان، فرانسه و ایتالیا

 

 

یکی از مسیر‌هایی است که در قرون وسطا بیشترین تعداد زائران از آن می‌گذشتند. طبق اسناد تاریخی موجود، قدمت این سفر‌ها به قرن هفتم می‌رسد. آغاز این مسیر در شهر کَنتِربِری در انگلستان است و از کشور‌های فرانسه و سوئیس می‌گذرد و در پولیا در جنوب شرقی ایتالیا به اتمام می‌رسد. در گذشته، زائران از این مسیر برای رسیدن به بندرگاه‌هایی استفاده می‌کردند که کشتی‌های زائران اروپایی سرزمین مقدس از آنجا به سمت خاورمیانه حرکت می‌کردند. امروزه زائران به اندازه گذشته به این مسیر علاقه نشان نمی‌دهند و چیزی نزدیک به تنها ۱۰۰۰ نفر در سال به دلایل مذهبی از آن می‌گذرند.
 
 

جاده زائران – انگلستان

 

 

مسیری است در جنوب انگلستان که از وینچستر در بخش همپشِیر آغاز می‌شود و تا آرامگاه تامِس بِکِت در شهر کنتربری ادامه پیدا می‌کند. تامس بکت یکی از مورداحترام‌ترین قدیسان این بخش از اروپا در قرون وسطا بود. این سفر حتی موضوع یکی از مجموعه داستان‌های پرآوازه انگلیسی، «حکایت‌های کنتربری»، به قلم جِفری چاوسِر در سده چهارم میلادی هم بوده است.
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.