صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سازمان بهداشت جهانی: ۱۷۲ کشور در صف دریافت واکسن کرونا

  • کد خبر: ۴۰۳۵۶
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۱
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: ۱۷۲ کشور در برنامه تهیه و تولید واکسن کرونا شرکت کرده‌اند و ۷۰ درصد جمعیت جهان از این طریق تحت پوشش قرار می‌گیرند. به دلیل محدودیت در عرضه واکسن کووید–۱۹، اولویت دریافت واکسن با کشور‌هایی است که میزان خطر در آن‌ها بالاتر است.
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ۱۷۲ کشور در برنامه تولید و تهیه واکسن کووید -۱۹ ثبت‌نام کرده‌اند که توزیع منصفانه واکسن را تضمین می‌کند. تاکنون ۷۰ درصد از جمعیت جهان از طریق فهرست کشور‌هایی که در این برنامه ثبت نام کرده اند، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست مطبوعاتی درمورد این برنامه تحت عنوان «کوواکس» گفت: زمانی که محدودیت‌هایی در عرضه واکسن کووید–۱۹ وجود دارد، مهم است که واکسن در اختیار کشور‌هایی قرار گیرد که در بالاترین میزان خطر هستند.

وی تاکید کرد که هدف از اجرای برنامه جهانی کوواکس، عرضه ۲ میلیارد دُز واکسن ایمن و دوام پذیر تا پایان سال ۲۰۲۱ است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که روسیه به اولین کشور در جهان تبدیل شده است که مجوز واکسن کرونا را پس از موافقت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور صادر کرده است.

همچنین «سومیا سوامیناتان» دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که این سازمان از مسکو خواسته است اطلاعات مربوط به اثربخشی این واکسن را در اختیار قرار دهد.

همچنین صدور مجوز استفاده از پلاسما برای درمان کرونا در آمریکا در این نشست مطبوعاتی مورد توجه قرار گرفت و سوامیناتان گفت که مدارک اندکی مبنی بر میزان ایمن و موثر بودن این روش در زمینه مداوای کرونا وجود دارد. وی تاکید کرد که آزمایش‌های بالینی بر استفاده از پلاسما متمرکز است، اما تاکنون اطلاعات اندکی در این مورد منتشر شده است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا از صدور مجوز برای استفاده از پلاسمای نقاهتی بیماران بهبودیافته برای درمان کرونا در شرایط اضطراری خبر داده است. اما دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: نتایج به دست آمده در این زمینه قاطع و مسلم نیست. وی افزود: آزمایش‌ها نسبتا جزئی بوده است و نتایج در برخی موارد به مزایایی اشاره دارد که البته مسلم نیست.

کووید–۱۹ تاکنون ۲۳ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۸۲۶ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۸۱۲ هزار و ۸۱۲ نفر فوت شده و ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۷۴۲ نفر بهبود یافته اند.
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.