به گزارش شهرآرانیوز، این سازمان امروز سه شنبه اعلام کرد نگران گسترش ویروس کرونا اکنون از سوی افراد در دهههای ۲۰، ۳۰ تا ۴۰ زندگی است که بسیاری از آنها از ابتلای خود به ویروس آگاه نیستند و جان گروههای سنی آسیب پذیر را به خطر میاندازند.
مقامات بهداشت جهانی هشدار دادند نسبت ابتلای جوانان در بین مبتلایان به کرونا در جهان افزایش یافته است و این امر اقشار افراد آسیب پذیر از جمله افراد مسن، بیماران در مناطق پرجمعیت و خدمات بهداشتی ضعیف را در معرض آسیب قرار داده است.
«تاکِشی کاسای» مدیر بخش غرب اقیانوس آرام در سازمان جهانی بهداشت در یک نشست که به صورت مجازی برگزار میشود گفت: همه گیری کرونا در حال تغییر است. افرادی که در ردههای سنی دهه بیست تا چهل سال قرار دارند بیش از همه در شیوع ویروس نقش دارند.
افزایش موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ برخی از کشورها را وادار به اعمال دوباره محدودیتها کرده است و شرکتهای مختلف جهان برای یافتن واکسن برای ویروسی که به اقتصاد کشورها ضربه زده و باعث جان باختن بیش از ۷۷۰ هزار نفر و ابتلای نزدیک ۲۲ میلیون نفر شده، رقابت میکنند.
شیوع دوباره در کشورهایی گزارش شده که ظاهرا ویروس را تحت کنترل داشتند از جمله ویتنام که تاکنون سه ماه را بدون انتقال ویروس سپری کرده بود.
کاسای در این زمینه گفت: آنچه که مشاهده میشود شیوع دوباره نیست بلکه ما بر این باوریم که این امر نشان میدهد وارد فاز جدیدی از همه گیری در منطقه آسیا آقیانوسیه شده ایم.
سازمان جهانی بهداشت همچنین از شرکتهای داروساز خواسته است همزمان با ساخت واکسن به دنبال تحقیقات و گامهای توسعهای لازم باشند.
«سوکارو اسکلانته» (Socorro Escalante) مشاور سیاست دارویی سازمان جهانی بهداشت گفت این سازمان با روسیه همکاری دارد. مسکو ماه جاری اولین کشوری بود که توانست تاییدیههای مقرراتی لازم را درباره ساخت واکسن خود بگیرد.
منبع:ایرنا