زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد
سرخط خبرها

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ناقلان جوان کووید ۱۹

  • کد خبر: ۳۹۵۳۲
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ناقلان جوان کووید ۱۹
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد ناقلان همه‌گیری کرونا اکنون جوانانی و افراد میانسال در رده‌های سنی دهه‌های ۲۰ تا ۴۰ سال هستند که بسیاری از آنها علائم بیماری را ندارند.
به گزارش شهرآرانیوز، این سازمان امروز سه شنبه اعلام کرد نگران گسترش ویروس کرونا اکنون از سوی افراد در دهه‌های ۲۰، ۳۰ تا ۴۰ زندگی است که بسیاری از آن‌ها از ابتلای خود به ویروس آگاه نیستند و جان گروه‌های سنی آسیب پذیر را به خطر می‌اندازند.

مقامات بهداشت جهانی هشدار دادند نسبت ابتلای جوانان در بین مبتلایان به کرونا در جهان افزایش یافته است و این امر اقشار افراد آسیب پذیر از جمله افراد مسن، بیماران در مناطق پرجمعیت و خدمات بهداشتی ضعیف را در معرض آسیب قرار داده است.

«تاکِشی کاسای» مدیر بخش غرب اقیانوس آرام در سازمان جهانی بهداشت در یک نشست که به صورت مجازی برگزار می‌شود گفت: همه گیری کرونا در حال تغییر است. افرادی که در رده‌های سنی دهه بیست تا چهل سال قرار دارند بیش از همه در شیوع ویروس نقش دارند.

افزایش موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ برخی از کشور‌ها را وادار به اعمال دوباره محدودیت‌ها کرده است و شرکت‌های مختلف جهان برای یافتن واکسن برای ویروسی که به اقتصاد کشور‌ها ضربه زده و باعث جان باختن بیش از ۷۷۰ هزار نفر و ابتلای نزدیک ۲۲ میلیون نفر شده، رقابت می‌کنند.

شیوع دوباره در کشور‌هایی گزارش شده که ظاهرا ویروس را تحت کنترل داشتند از جمله ویتنام که تاکنون سه ماه را بدون انتقال ویروس سپری کرده بود.

کاسای در این زمینه گفت: آنچه که مشاهده می‌شود شیوع دوباره نیست بلکه ما بر این باوریم که این امر نشان می‌دهد وارد فاز جدیدی از همه گیری در منطقه آسیا آقیانوسیه شده ایم.

سازمان جهانی بهداشت همچنین از شرکت‌های داروساز خواسته است همزمان با ساخت واکسن به دنبال تحقیقات و گام‌های توسعه‌ای لازم باشند.

«سوکارو اسکلانته» (Socorro Escalante) مشاور سیاست دارویی سازمان جهانی بهداشت گفت این سازمان با روسیه همکاری دارد. مسکو ماه جاری اولین کشوری بود که توانست تاییدیه‌های مقرراتی لازم را درباره ساخت واکسن خود بگیرد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->