آغاز نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین: واکسن دوم کرونا در ماه سپتامبر تولید می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۷۵۲
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۸
پوتین: واکسن دوم کرونا در ماه سپتامبر تولید می‌شود
رئیس جمهور روسیه از ساخت واکسن دوم کرونا و تولید آن از ماه سپتامبر خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد واکسن دوم ویروس کرونا در ماه سپتامبر وارد فاز تولید می‌شود.

پوتین در مصاحبه با شبکه روسیه -۲۴ گفت: "واکسن دیگری نیز در ماه سپتامبر آماده خواهد شد ... این دارو توسط مؤسسه معروف "وکتور" در نووسیبیرسک ساخته می‌شود".

او خاطرنشان کرد هر دو واکسن با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. او همچنین ابراز امیدواری کرد که داروی جدید به اندازه داروی قبلی مؤثر باشد.

ولادیمیر پوتین ضمن اعلام اینکه روسیه از اوج ابتلا به ویروس رد شده است، ابراز امیدواری کرد که موج دوم این بیماری همه گیر به جامعه جهانی آسیب نرساند.

او اعلام کرد اقتصاد روسیه که در نتیجه شیوع کرونا آسیب دیده است تا سال آینده وارد فاز بهبودی می‌شود.

اولین واکسن، که توسط موسسه تحقیقات اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی "گامالیا" (Gamaleya) و با نام Sputnik V ساخته شده است، در اوایل ماه جاری میلادی در روسیه ثبت شد.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->