آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد

  • کد خبر: ۴۰۷۴۷
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ساخت واکسن کرونا هنوز نیاز به زمان دارد، گفت: به نظر می‌رسد در مورد تولید واکسن تا یک سال آینده و داروهای کرونا هم تا حدود پنج ماه آینده اتفاق جدی رخ ندهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا ملک زاده افزود: هرچند کشور‌هایی اعلام کردند وارد مرحله انسانی ساخت واکسن کرونا شده اند، اما واکسن باید بر روی تعداد زیادی از بیماران آزمایش شده و موثر بودن و ماندگاری ایمنی آن به تائید برسد؛ به عبارتی پس از تأیید تأثیر مثبت، بی ضرر بودن و ماندگاری ایمنی، می‌توان آن را در دسترس مردم قرار داد.

وی ادامه داد: واکسن‌هایی که در برخی کشور‌ها ساخته شده یا در مراحل انتهایی تولید است باید ۱۰۰ درصد بی ضرر و مفید باشد که هنوز این موضوعات مورد تائید مراکز علمی از جمله سازمان بهداشت جهانی قرار نگرفته است.

ملک زاده با طرح این سوال که آیا ممکن است واکسن‌های تولیدی ایمنی ماندگار ایجاد نکنند؟ گفت: به رغم همه تلاش‌های محققان در کشور‌های مختلف، ممکن است به واکسنی که ایمنی ماندگار ایجاد می‌کند، دسترسی پیدا نکنیم.

وی تاکید کرد: محققان دنیا باوجود تلاش‌های فراوان هنوز موفق به ساخت واکسن موثر، کارا و بی ضرر برای برخی از ویروس‌ها مانند ایدز نشده اند و این موضوع می‌تواند برای ویروس کرونا هم مصداق پیدا کند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ممکن است محققان نتوانند برای کرونا واکسن موثر و بی ضرر تولید کنند یا اگر هم واکسنی ساخته شد ممکن است ایمنی موقتی بوجود آورد و به عبارتی واکسن ساخته شده ممکن است حداکثر ۶ ماه ایمنی بوجود آورد.

وی درباره فرآیند ساخت واکسن کرونا در ایران هم اظهار داشت: در مرحله اولیه ساخت واکسن قرار داریم و هنوز وارد مرحله سوم و مطالعه بر روی انسان‌ها نشده‌ایم.

ملک زاده با اشاره به اینکه این واکسن دارای تکنولوژی فوق العاده پیشرفته‌ای است، اظهار امیدواری کرد همزمان با ساخت این واکسن در دنیا، دانشمندان کشور هم بتوانند واکسن را تولید کنند.

درمان قطعی هنوز برای کرونا پیدا نشده

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هنوز داروی کاملا موثری برای درمان بیماری کرونا ساخته نشده است، افزود: دارو‌هایی که به طور نسبی در درمان کرونا موثرند کم و بیش در ایران وجود دارند و مشغول مطالعه اثر بخشی آن‌ها هستیم. بطور کلی، هنوز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و تنها راه فعلی خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری است. در حال حاضر تنها راه پیشگیری و کنترل بیماری رعایت اصول بهداشتی است.

ملک زاده به مردم توصیه کرد که همچنان توصیه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها را جدی بگیرند و به دقت به آن‌ها عمل کنند.
وی درباره شیوع کرونا در تهران هم خاطرنشان کرد: تهران در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارد و همچنان در وضعیت قرمز است. اما متاسفانه همچنان تجمعات برقرار می‌شود و ماسک به طور کامل استفاده نمی‌شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->