صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  • کد خبر: ۴۹۰۱۱
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
آشپزپاییز فصل میوه‌ها و خوراکی‌های خوشمزه و رنگارنگی است که نمی‌توان به راحتی از آن‌ها چشم پوشید، مانند کدوحلوایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانی است که مصرفش شما را در برابر بسیاری از بیمار‌های این فصل واکسینه می‌کند.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛  آشپزپاییز فصل میوه‌ها و خوراکی‌های خوشمزه و رنگارنگی است که نمی‌توان به راحتی از آن‌ها چشم پوشید، مانند کدوحلوایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانی است که مصرفش شما را در برابر بسیاری از بیمار‌های این فصل واکسینه می‌کند. برای همین، این هفته می‌خواهم طرز تهیه یک کیک خوشمزه با کدوحلوایی را آموزش بدهم به امید اینکه با مصرف این کیک خوشمزه، پاییز دل انگیزتری داشته باشید.

مناسب برای
۸ نفر

زمان برای پخت
۶۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۵۰۰ تومان

مواد لازم جهت تهیه کیک کدوحلوایی:

  • پوره کدوحلوایی   یک لیوان
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • آرد   ۲ لیوان
  • شکر   یک و نیم لیوان
  • ماست   ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع   یک لیوان
  • بکینگ پودر   یک قاشق غذاخوری
  • دارچین   یک قاشق چای خوری
  • وانیل   کم
  • جوز هندی هل و میخک  
  • با هم یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کدوحلوایی:

تخم مرغ و شکر را درون ظرفی خوب هم بزنید تا سفیدرنگ و کش دار شود.
 
روغن و ماست را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا پوره کدوحلوایی را به آن بیفزایید و بازهم به هم زدن ادامه بدهید.
 
آرد، بکینگ پودر، دارچین، وانیل، جوز هندی، هل و میخک را با هم ۳ بار الک و به مواد کیک اضافه کنید.
 
 
کف قالب را چرب کنید و کاغذ بگذارید و خمیر کیک را داخل آن بریزید. بعد هم قالب را ٤٠ تا ٥٠ دقیقه با درجه ۱۸۰ درون فری بگذارید که از قبل گرم شده است. پس از ۳۰ دقیقه از آغاز زمان پخت، کیک را کنترل کنید.
 
 
نکته: برای تهیه پوره کدوحلوایی، کدو را بشویید. تخم هایش را جدا کنید و برش بزنید. برش‌ها را داخل قابلمه‌ای بچینید و روی آن‌ها کمی آب بریزید. اگر کدو بی مزه است، چند قاشق شکر به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت بگذارید و اجازه بدهید آبش کامل خشک شود. سرد که شد گوشت آن را پوره کنید.
 
نکته: استفاده از وانیل، جوز هندی، هل و میخک اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.