سمیه اخترشناس| شهرآرانیوز؛ یکی از کیکهایی که مدل پخت قابلمهای آن خیلی بهتر از پخت داخل فر آن میشود، کیک ماست است. بافت اسفنجی فوق العاده نرمی دارد و حسابی هم پف میکند. فقط باید مقدار روغن آن را نصف کنید، چون با خامه یاگاناش هم تزیین میشود. امیدوارم این کیک خوشمزه را بپزید و از صرف آن همراه با دیگر اعضای خانواده لذت ببرید.
مناسب برای: ٨ نفر
زمان برای پخت: ۵۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۰۰۰ تومان
مواد لازم:
- ماست نصف لیوان
- آرد ۲ لیوان
- شکر یک لیوان
- روغن مایع یک لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
- کاکائو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک ماست
داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل را با هم زن خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا مواد سفیدرنگ شوند.
حالا نوبت اضافه کردن ماست و روغن است. آنها را هم یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک و به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله به جای هم زن باید از قاشق برای هم زدن استفاده کنید.
برای اینکه کیک دورنگ شود، مواد را به ۲ قسمت تقسیم و به نصف آن یک قاشق کاکائو اضافه کنید.
حالا کف قالب را چرب کنید و آرد بپاشید. بعد هم مواد را به ترتیب داخل قالب بریزید. قالب را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است، به مدت ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
نکته: بعد از گذشت ۴۰ دقیقه از آغاز زمان پخت، یک خلال چوبی درون کیک فروکنید. اگر خمیر به خلال نچسبید، کیک پخته است.
نکته: برای پخت این کیک درون قابلمه، کف قابلمه را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید. سپس آن را روی اجاق گاز با شعله بسیارکم که روی آن شعله پخش کن گذاشته اید، قراردهید. روی در قابلمه هم حتما باید دم کن بگذارید. بعد از حدود ٤٠ دقیقه کیک شما آماده است. حرارت را که خاموش کردید، ۱۵ دقیقه بعد در قابلمه را باز کنید.