صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۷ دمنوش گیاهی که با عفونت ویروسی در بدن مبارزه می‌کنند

  • کد خبر: ۵۲۳۲۳
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
گیاهان دارویی که استفاده از آن‌ها در درمان عفونت‌های ویروسی به شما کمک می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، قبل از دوران مدرن، مردم نمی‌توانستند به مرکز مراقبت‌های فوری محلی بروند، به پزشک مراجعه کنند و نسخه‌ای برای درمان بیماری‌شان تهیه کنند. آن‌ها به گیاهان و مام طبیعت مراجعه می‌کردند. در این نوشتار با ۷ چای گیاهی آشنا می‌شویم که به درمان عفونت ویروسی کمک می‌کنند.

جینسنگ

از بین گیاهان و ریشه‌های با ارزش دارویی، جینسنگ یکی از برترین‌هاست. چایی که از این ریشه تهیه می‌شود زمانی اکسیر امپراطور‌های چین باستان بوده‌است. مطالعات نشان داده‌اند که جینسنگ علاوه برخواص دارویی که دارد، می‌تواند به تقویت انرژی، بهبود روحیه یا افزایش قوای جنسی در مردان و زنان کمک کند.

بابونه

مصریان باستان شکوفه‌های ظریف بابونه را خشک کرده و برای مقابله با سرماخوردگی به صورت چای مصرف می‌کردند. این گیاه در جوامع باستانی دیگر مانند یونان و روم نیز پیروانی داشته‌است. چای بابونه نه تنها می‌تواند به رفع علائم سرماخوردگی کمک کند، بلکه ممکن است اوضاع خواب و سوء هاضمه را بهبود و گرفتگی قاعدگی را تسکین دهد.

رزماری

این گیاه دارویی رایج در غذا‌های ایتالیایی، برای تهیه چای گیاهی عالی است. مصریان باستان از این گیاه برای مصارف خوراکی و دارویی استفاده می‌کردند. چای رزمای علاوه بر داشتن خواص ضدویروس، حافظه را بهبود می‌دهد، می‌تواند برای بینایی مفید باشد، التهاب را کاهش دهد و از سلامت مغز حمایت کند.

ریشه شیرین‌بیان

در میان چای‌های گیاهی که به مبارزه با عفونت ویروسی کمک می‌کنند، چای شیرین‌بیان عطر و طعم خوبی هم دارد و در عین حال می‌تواند سوزش معده و سوء هاضمه را تسکین دهد.

رازیانه

این گیاه دارویی حاوی فیبر‌های غذایی، ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از سلول‌های شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. چای رازیانه، علاوه بر مبارزه با عفونت ویروسی، به بهبود سوء هاضمه، مشکلات تنفسی و یبوست کمک می‌کند.

نعناع فلفلی

دمنوش نعناع فلفلی نیز در میان فهرست چای‌های گیاهی برای مبارزه با عفونت ویروسی قرار می‌گیرد. این چای برای تسکین گلودرد و درمان سرفه مناسب است.

زنجبیل

زنجبیل را می‌توان به صورت خام، پخته یا چای مصرف کرد. چای زنجبیل هزاران سال است که برای مشکلات گوارشی و کبدی استفاده می‌شود. این چای علاوه بر مبارزه با عفونت ویروسی، برای تسکین حالت تهوع، اسهال و گرفتگی شکم می‌تواند مفید باشد.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.