شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

آشنایی با خواص دانه کاج برای سلامتی

  • کد خبر: ۵۲۳۲۶
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰
آشنایی با خواص دانه کاج برای سلامتی
جلغوزه (دانه کاج) تاثیر بسیاری بر سلامت بدن دارد و مصرف آن در برنامه غذای روزانه توصیه می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، جلغوزه یا دانه کاج (آجیل کاج) نوعی دانه مغذی با طعم ترد و کره‌ای است که روی نوع خاصی از کاج به نام کاج جلغوزه (چلغوزه) می‌روید. در این نوشتار ۸ خاصیت جلغوزه یا دانه کاج را می‌بینیم.

خواص دانه کاج برای سلامتی

جلغوزه یا دانه کاج به دلیل اینکه سرشار از روی است در حفظ سلامت هورمونی بدن تاثیر مثبتی دارد. روی به التیام بدن کمک و فعالیت حدود ۱۰۰ آنزیم را در بدن تحریک می‌کند.

همچنین جلغوزه منبع غنی از منیزیم است. این عنصر به کاهش اضطراب، استرس و افسردگی کمک می‌کند. این دانه‌های مغذی بدن را آرام کرده و باعث بهبود خواب و حافظه می‌شود؛ بنابراین جلغوزه را به عنوان یک میان‌وعده سریع و سرشار از سلامتی، همیشه همراه داشته باشید.

جلغوزه سرشار از آهن است. به علاوه این دانه‌ها برای سلامت مغز نیز عالی هستند. خوب است آن‌ها را بو داده مصرف کنید، زیرا این کار باعث کاهش اثر مهارکننده‌های آهن می‌شود.

چربی‌های غیر اشباع موجود در دانه کاج (جلغوزه) به افزایش حساسیت به انسولین کمک می‌کنند. به علاوه، این دانه‌ها هنگامی که به عنوان بخشی از وعده‌های غذایی مصرف می‌شود، می‌توانند شاخص کلی قند خون را کاهش دهند.

از خواص دانه کاج تسریع روند کاهش وزن است. اسید پینولنیک موجود با تحریک ترشح هورمون خاصی در بدن سبب کاهش گرسنگی و اشتها می‌شود.

جلغوزه با داشتن چربی‌های سالم، فیبر‌های غذایی، استرول‌های گیاهی، آرژنین، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی محافظ قلب است. آنتی‌اکسیدان فراوان موجود در دانه کاج سبب کند شدن روند پیری می‌شود.

از آنجایی که جلغوزه سرشار از ویتامین A و لوتئین است، مصرف منظم آن به بهبود بینایی کمک می‌کند. بد نیست گاهی یک مشت دانه کاج را روی سالادتان بپاشید.
 
جلغوزه با مبارزه با رادیکال‌های آزاد که موثر در پیری هستند، به کنترل سرعت پیری کمک می‌کنند. این دانه‌های مغذی را بخشی از برنامه‌غذایی‌تان برای جوان‌سازی پوست و مو قرار دهید.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->