صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مردم افغانستان در شب یلدا خوراکی‌های متنوعی دارند، انار، هندوانه، آجیل و گوش فیل اعضای ثابت خوراکی شب یلدا در افغانستان است.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز - یکی از رسم‌های مردم افغانستان در شب یلدا بردن «یلدایی» توسط تازه دامادها برای عروس است. در میان هدایای مختلفی که داماد همراه خود به خانه عروس می‌برد، شیرینی‌های متنوع افغانستانی هم تدارک دیده می‌شود.

 

«گوش فیل» یکی از آن شیرینی‌ها است، گوش فیل یک شیرینی خوشمزه است که طرفداران زیادی در افغانستان دارد.

 

مواد لازم برای تهیه گوش فیل:

 

  • تخم مرغ           2 عدد
  • ماست             نصف پیاله
  • روغن جامد        يك قاشق سوپ خوری
  • بيكينگ پودر       يك قاشق چايخوری
  • آرد                   به مقدار كافی

 

طرز تهيه گوش فیل:

ابتدا ماست، تخم مرغ و بيكينگ پودر را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن را به آن اضافه کرده و آرد را به آن‌ها اضافه می‌كنيم تا خمير درست شود.

 

سپس خمیر را به ابعاد کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم و می‌گذاریم تا خمیر استراحت کند و برسد. پس از آنکه خمیر جا افتاد، آن را پهن می‌کنیم تا نازک شود. باید مراقب باشیم خمیر خشک نشود.

 

برای نازک‌کردن خمیر می‌توانیم از ماشین‌های آش دستی یا وردنه استفاده کنیم. بهترین ضخامت برای خمیر قطر 2 ميلی‌متر است. سپس خمیر نازک را به اشکال مختلف در می‌آوریم و سپس گوش فیل‌ها را در روغن داغ سرخ می‌اندازیم. اگر روغن گوش فيل سرد باشد، خمير پف نخواهد كرد.

 

ویدئوی طرز تهیه گوش فیل را اینجا ببینید

 

 

 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی بود