صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فروش اجباری کالا در کنار روغن خوراکی یا هر کالایی در واحدهای صنفی تخلف است

  • کد خبر: ۵۵۰۹۲
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: فروش روغن به شرط خرید یک کالای دیگر که به آن فروش اجباری گفته می‌شود، تخلف است.

طنین همتی|شهرآرا، امیر دلداری در حوزه بازرسی در بازار روغن و برنج که چند وقتی است از حساسیت بیشتری برخوردار است، اظهار کرد: در یک ماه گذشته حدود ۱۲۰۰ بازرسی از کالای روغن در واحدهای صنفی داشتیم که به صدور ۱۰۸ پرونده تخلف به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال منجر شده که فروش اجباری و گران‌فروشی از جمله عوامل این تخلفات بوده است.

 

وی تأکید کرد: منظور از فروش اجباری که بیشتر، کارخانجات و شرکت‌های پخش انجام می‌دهند، این است که خریدار، در ازای خرید ۳ کارتن روغن، باید به‌طور مثال یک کارتن رب هم بخرد. این سیستم فروش به عمده‌فروش هم می‌رسد و آن‌ها هم به همین شکل با خرده‌فروش معامله می‌کند. در خرده‌فروشی‌ها دیده شده است که وقتی خریدار درخواست روغن می‌کند، گفته می‌شود به‌طور مثال باید رب هم بخرد. ما با این نوع فروش اجباری برخورد جدی می‌کنیم که در زمینه فروش روغن هم تخلف است.

 

دلداری تصریح کرد: ۷۰۰ بازرسی نیز در زمینه فروش برنج انجام شده که ۳۴ تخلف در حوزه گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه به ارزش ۱۳۰ میلیون ریال بوده است که همه فرم‌های تخلف به تعزیرات حکومتی فرستاده شده است.

 

رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی در ادامه اضافه کرد: در مجموع در یک ماه گذشته ۲۶ هزار و ۷۵۰ بازرسی از بازارهای مشهد انجام دادیم که ۲۲۷۶ پرونده تخلف به ارزش ۱۴میلیارد ریال را به تعزیرات حکومتی فرستادیم. بیشترین تخلفات با عناوین گران‌فروشی، درج‌نکردن قیمت، تقلب در صدور صورت‌حساب و کم‌فروشی بوده است. همچنین بیشترین تخلفات در حوزه نان، روغن، میوه، مرغ و تخم‌مرغ بوده است.

 

وی تأکید کرد: ۲۷۲۰ گزارش مردمی از تخلفات اصناف دریافت کردیم که ۹۴۵ میلیون ریال را در این مدت به شاکیان برگشت داده‌ایم. باتوجه‌به پایگاه‌های بازرسی شهر، اولویتمان نظارت بر کالاهای اساسی بوده است تا کامل‌تر رصد شوند. باتوجه‌به اینکه مشهد در وضعیت زرد قرار گرفته است و بیشتر مشاغل می‌توانند فعالیت کنند، برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، گشت‌های روزانه را با همکاری مراکز بهداشت و اداره اماکن عمومی در بازار انجام دادیم. 

 

رئیس اداره بازرسی و نظارت خراسان رضوی در ادامه اظهار کرد: در ۲ ماه گذشته برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی ۴۷۳ هزار گشت مشترک انجام شده که در این گشت‌ها، ۲۵۳ هزار و ۷۹۹ بازرسی انجام شده است و ۱۷۹۸ اخطار کتبی داده‌ایم و حدود ۸۰۰ فرم جریمه برای واحدهایی که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های هوشمند را رعایت نکردند به تعزیرات حکومتی فرستادیم. در این میان ۱۲۲۶ واحد صنفی نیز در این مدت پلمب شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.