پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها
سرخط خبرها

تشدید دوباره نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی مشهد

  • کد خبر: ۶۳۰۸۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰
تشدید دوباره نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی مشهد
رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: با تغییر وضعیت مشهد به حالت نارنجی، نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی مشهد شدت می‌گیرد.
طنین همتی|شهرآرانیوز، امیر دلداری، رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی، درباره نظارت‌ها در مشهد اظهار کرد: از ۲۸ اسفندماه با ورود زائران به مشهد، بیشتر تمرکز نظارت‌ها در اطراف حرم بود. موضوعی که بیشتر نگران‌کننده است، رنگ‌بندی شهر مشهد است که دوباره به حالت نارنجی برگشته است. با اینکه در وضعیت نارنجی نگرانی نداریم، اما اگر به‌سمت وضعیت قرمز برویم، محدودیت‌هایمان بیش از پیش می‌شود و متأسفانه مجبوریم دوباره خیلی از واحد‌های صنفی را تعطیل کنیم.

وی ادامه داد: در هفته‌های پایانی سال و حتی تا همین الان، نظارت‌ها مستمر در نقاط مختلف شهر انجام شده است که باتوجه‌به شیوع دوباره کرونا در مشهد، بحث رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی علاوه بر رعایت قیمت‌گذاری‌های مصوب دوباره اوج می‌گیرد. باتوجه‌به اینکه در آستانه ماه رمضان هستیم، در قالب «طرح ضیافت» بر کالا‌های اساسی نظارت می‌کنیم. مرغ و روغن بیشتر تخلفات و نظارت‌ها را به خود اختصاص داده است که خوشبختانه در بحث روغن اوضاع بازار کمی بهتر شده و این مشکل نسبتا حل شده است.

به‌گفته وی، در آستانه ماه رمضان شکر و روغن تنظیم بازاری درحال توزیع است که شکر با قیمت مصوب ۸۷۰۰ تومان در بسته‌های یک‌کیلویی عرضه می‌شود. اما هدف نظارت‌ها بیشتر تخلفات و گران‌فروشی کالا‌های اساسی است. درمجموع ما در تنظیم کالا مشکلی نداریم و بیشتر تأکیدمان بر رعایت قیمت مصوب کالاست. برای مثال قیمت مصوب مرغ که ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام شده است، باید در سطح عرضه رعایت شود.

این مقام مسئول افزود: در مدت یادشده بیشتر تخلفات مربوط به کالای مرغ بوده که به‌طبع نظارت‌های ما را هم به همین سمت برده است. باتوجه‌به اینکه وضعیت مشهد دوباره به حالت نارنجی برگشته، بحث رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی هم در دستورکار قرار گرفته است و سعی می‌کنیم گشت‌های روزانه را بیشتر کنیم که از ورود مشهد به وضعیت قرمز جلوگیری کنیم، چون وضعیت قرمز اوضاع مساعدی برای اصناف ما به‌وجود نمی‌آورد و دوباره به‌سمت تعطیلی سوق پیدا می‌کنیم که جلوگیری از این مسئله، همکاری و همدلی شهروندان و واحد‌های صنفی و نظارتی را می‌طلبد.

به‌زودی ۲۵ گروه روزانه را دوباره تشکیل می‌دهیم و هرجا که دیده شود شیوه‌نامه‌ها رعایت نمی‌شود، به‌شدت برخورد می‌کنیم و امیدواریم دوباره مشهد در وضعیت قرمز قرار نگیرد.

وی درباره فروش اجباری کالا در برخی اصناف، به‌نحوی که مردم را مجبور کنند با خرید کالایی مثل روغن، که با کمبود مواجه است، کالای دیگری هم بخرند، افزود: فروش اجباری کالا فقط مربوط به واحد صنفی نیست، در شرکت‌های پخش و کارخانجات هم این اتفاق می‌افتد، اما، چون ما متولی نظارت در بخش عرضه هستیم، با اصناف برخورد می‌کنیم. پس فروش اجباری کالا ممنوع است. اما باتوجه‌به اینکه بازار روغن از آن تب‌وتاب اولیه افتاده، فروش اجباری هم کم‌رنگ شده است.
رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی تأکید کرد: باتوجه‌به وضعیت کرونایی موجود، از مردم درخواست می‌کنیم برای کار‌های ضروری از منزل خارج شوند تا باز دوباره به وضعیت سخت قرمز که محدودیت‌هایی را به‌همراه دارد، دچار نشویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->