معاون مسافری شرکت راهآهن از تصویب ۲۵ درصدی بهای بلیت قطار از چند روز دیگر خبر داد و با توجه به گفتههای وی، به نظر میرسد دلیل آن خالی بودن ۵۰ درصدی ظرفیت کوپهها در پی اعمال شیوهنامههای بهداشتی کروناست.
به گزارش شهرآرانیوز، میرحسن موسوی امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه شرکت راه آهن و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران درباره افزایش قیمت بلیت قطار بیان کرد: از ابتدای شروع ویروس کرونا و با اجرای فروش فقط ۵۰ درصد ظرفیت هر کوپه قطار، بسیاری از خانوادهها اقدام به خرید ۲ کوپه برای به عنوان مثال یک خانواده چهار نفره میکردند و در واقع ۲ کوپه دو نفره خریداری میکردند در حالی که امکان حضور آنها در یک کوپه وجود داشت.
وی ادامه داد: این امر موجب شد به دلیل تکمیل سریع ظرفیت امکان پاسخگویی به تقاضای مسافران با افزایش حجم تقاضا و فاصله گذاری اجتماعی نباشد، به هر حال در کوپه چهار نفره به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی دو نفر میتوانستند ورود کنند و در کوپههای ۶ نفره هم سه نفر میتوانستند ورود کنند.
معاون مسافری شرکت راه آهن افزود: در این راستا طبق مصوبه شورای عالی ترابری، از ابتدای بهمن افزایش قیمت صندلیهای خالی بلیت قطار برای کوپههای ۴ نفره که دو نفر اقدام به خرید بلیت کرده اند و برای کوپههای ۶ نفره که ۳ نفر از آنها استفاده میکنند افزایش یافت.
موسوی اضافه کرد: افرادی که کوپه دربست خریداری کرده اند مشمول افزایش قیمت ۲۵ درصدی نمیشوند.
وی اظهار داشت: این مصوبه از ابتدای بهمن ماه ابلاغ شد و اجرای آن از دو الی سه روزه آینده انجام میشود.
معاون مسافری شرکت راه آهن بیان کرد: این مصوبه بخش کوچکی از زیان حاصل از شیوع کرونا را برای شرکتهای ریلی جبران میکند؛ شرکتهای حمل و نقل ریلی به دلیل شیوع ویروس کرونا زیان زیادی دیده اند.
موسوی تأکید کرد: در راستای اجرای مصوبه هم هیچ افزایش قیمتی برای بلیتهای ایام نوروز نداریم.
وی تاکید کرد: مسافرانی که از قبل بلیت خریداری کرده اند، مشمول این ۲۵ درصد افزایش قیمت صندلی خالی در کوپههای با ۵۰ درصد ظرفیت نمیشوند.
زیان ۱۸۵۰ میلیارد تومانی شرکتهای ریلی از کرونا
معاون مسافری شرکت راه آهن اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور میزان یک هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان زیان به شرکتهای حمل و نقل ریلی وارد شده است؛ شرکتهای ریلی به خاطر حفظ نیروی انسانی و جلوگیری از تعدیل زیان بسیار زیادی دیده اند؛ از این یک هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان فقط ۹۴۰ میلیارد تومان توسط بانکها در قالب تسهیلات کم بهره پرداخت شده است.
موسوی بیان کرد: مقرر شده بود برای جبران هزینه شرکتهای حمل و نقل ریلی تسهیلات کم کارمزدی به شرکتها پرداخت شود، اما از ۱۰ شرکت حمل و نقل ریلی تاکنون فقط سه شرکت موفق به دریافت تسهیلات شده اند.
معاون مسافری راه آهن با بیان اینکه موضوع فاصله گذاری اجتماعی شرکتهای حمل و نقل ریلی به صورت ۱۰۰ درصدی رعایت شده است، افزود: به دلیل رعایت این فاصله گذاری فقط ۵۰ درصد از صندلیها در حوزه حمل و نقل ریلی به فروش میرسد، سلامتی مردم را در اولویت است بنابراین همه پروتکلهای بهداشتی و قوانین فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کرده ایم.
منبع:فارس