قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی از فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) آیا صرفاً تعطیلی ادارات در رفع ناترازی انرژی مؤثر است؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ اسفند ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۲۷ میلیون تومان حقوق یک سال کارگران به یک متر خانه هم نمی‌رسد! فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران‌خودرو آغاز شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت هرمتر واحد مسکونی به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال
سرخط خبرها

اجازه افزایش قیمت بلیت هواپیما را برای ایام نوروز نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۵۹۲۶۵
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
اجازه افزایش قیمت بلیت هواپیما را برای ایام نوروز نمی‌دهیم
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: اجازه افزایش قیمت بلیت هواپیما برای ایام نوروز را به هیچ کدام از ایرلاین‌ها نخواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه برای عید به هیچ عنوان افزایش قیمتی در نرخ بلیت‌ها نخواهیم داشت، گفت: شرکت‌های هواپیمایی حق ندارند، نرخ بلیت برای پرواز‌های داخلی در ایام عید و برای مسیر‌های مختلف داخلی و پر تردد را تغییر دهند و سازمان هواپیمایی هم در این رابطه نظارت شدیدتری را اعمال خواهد کرد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: هم اکنون شرایط به گونه‌ای نیست که امکان چنین تغییرات قیمتی وجود داشته باشد و به هیچ وجه مجوز افزایش قیمت بلیت هواپیما تا پس از تعطیلات نوروزی صادر نخواهد شد.

 

او ادامه داد: اگر شرکت هواپیمایی سقف قیمتی مصوب موجود را برای نرخ بلیت هواپیما رعایت نکند در رصد‌های مستمری که داریم متوجه تخلف در این زمینه خواهیم شد و با شرکت هواپیمایی مورد نظر برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

 

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه اجازه تخلف به شرکت‌های هواپیمایی داده نخواهد شد، اظهار کرد: شاید نرخ کنونی بلیت هواپیما با توجه به شرایط اقتصادی موجود برای ایرلاین‌ها به صرفه نباشد، اما شرایط کنونی به گونه‌ای نیست که دیگر امکان افزایش قیمت بلیت هواپیما وجود داشته باشد و نمی‌توانیم چنین اجازه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی بدهیم و برنامه‌ای برای بالا رفتن قیمت بلیت هواپیما نداریم.

 

او با بیان اینکه فاصله گذاری اجتماعی در تمامی پرواز‌ها باید تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا لغو آن اعلام نکرده اجرا شود، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری به صورت کامل بر این فاصله گذاری ۶۰ درصدی نظارت خواهد کرد و با شرکت‌هایی که این فاصله گذاری را رعایت و یا اجرا نکنند برخورد خواهد شد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این روش که در رابطه با فاصله گذاری اجتماعی در پرواز‌ها در نظر گرفته شده در هیچ جای دنیا نمونه ندارد و تنها در بخش هوایی ایران است که قانون فاصله‌گذاری اجتماعی را در پرواز‌های خود رعایت می‌کند، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت راه و شهرسازی به دلیل افزایش ایمنی و سلامت مسافران و تضمین سلامت آن‌ها این مصوبه را ارائه کرد و خوشبختانه شرکت‌های هواپیمایی هم تاکنون این موضوع را پذیرفته‌اند.

 

زنگنه توضیح داد: ممکن است برخی از شرکت‌های هواپیمایی در این رابطه زیان ببینند، اما با افزایش قیمت بلیت‌ها بخشی از این زیان را جبران می‌کنیم.

 

معاون وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد: تاکنون با چند شرکت هواپیمایی در این رابطه به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی برخورد کرده‌ایم و نظارت در این رابطه همچنان ادامه خواهد داشت.

 

۴ ایرلاین به دلیل مشکل ساختاری تسهیلات کرونایی را دریافت نکرده‌اند

رئیس سازمان هواپیمایی کشور توضیح داد: تاکنون تمامی ایرلاین‌ها تسهیلات کرونایی را دریافت کرده‌اند و ۴ شرکت هواپیمایی که مشکل ساختاری دارند و مرتبط با نهاد‌های مختلف هستند، تسهیلات را دریافت نکرده‌اند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->