صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اولویت‌های پیش روی استاندار جدید خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۶۰۷۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
هاشم دائمی - رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر مشهد

تکیه بر ظرفیت مدیران جهادی، انقلابی و با خط‌مشی بسیجی همیشه گره گشای مسائل و مشکلات گوناگون و پیش برنده سیاست‌های کلان کشور بوده و امروز سکان استانداری خراسان رضوی، با درایت دولت محترم، از این موهبت برخوردار است؛ استانی که مرکزیت آن، مشهدالرضا (ع)، جهان شهر برکت و کرامت، نگین انگشتری ایران اسلامی است و نام مبارک امام مهربانی ها، علی بن موسی الرضا (ع)، بر تارک آن می‌درخشد.

اهمیت این شهر ۳.۵ میلیون نفری به گونه‌ای است که گام برداشتن در مسیر حل وفصل مسائل و مشکلات آن، گامی ارزشمند در راستای ارائه خدمات مطلوب ‎تر به مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی است؛ بنابراین نیازمند مشارکت سازنده دولت محترم در این عرصه هستیم.

حاشیه شهر قصه پرغصه مشهدمقدس است؛ معضلی که مقام معظم رهبری نیز دغدغه مندی شان را درباره آن ابراز داشتند.

سیاست شورای ششم، توسعه متوازن مشهدالرضا (ع) و توسعه زیرساخت‌ها در حاشیه شهر است تا بتوان غفلت‌های چندین وچندساله مدیریتی برای این پهنه را جبران کرد؛ مسیر پرفرازونشیبی که بدون شک جز با همراهی استاندار محترم و حمایت و پشتیبانی مجلس شورای اسلامی میسر نیست. زیرا بضاعت مدیریت شهری محدود و نیازمند تعامل و هم افزایی بین بخشی در عرصه ملی است.

یکی از موضوع‌های اصلی مدنظر این دوره از مدیریت شهری، اختصاص ردیف بودجه ملی برای مشهدالرضا (ع) است. زیرا خدمات شهرداری مشهد، خدماتی ملی، اما منابع درآمدی آن محلی است. طبیعی است که در چنین وضعیتی تأمین منابع مالی لازم برای اداره شهر بسیار دشوار خواهد بود. زیرا خدمات شهری را نه‌ می‌توان کم کرد، نه از کیفیت آن کاست و نه تعطیل کرد. زیرا شهر موجودی زنده است.

امیدواریم استاندار محترم در کنار موضوع حیاتی و بسیار مهم رسیدگی به حاشیه شهر، به این موضوع مهم نیز توجه کند؛ به ویژه درحالی که سیاست‌های مدنظر مجلس شورای اسلامی درباره منابع درآمدی شهرداری ها، سیاست‌های انقباضی است و هرروز شاهد کم شدنشان هستیم.

البته در رویکرد نوین اقتصاد شهری، مباحث نوینی پا به عرصه تئوری و اجرا گذاشته که هدف اصلی آن ها، شناسایی سازوکار‌های ارتقا و بهبود منابع پایدار برای تأمین هزینه‌ها در حوزه مدیریت شهری است.

از این رو، دستیابی به الگوی پایدار درآمدی منطبق با رویکرد اقتصاد مقاومتی ازجمله تسهیل و شفاف سازی در زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت نهاد‌های مالی و... به عنوان منابع درآمدی مستمر و پایدار تلقی می‌شود که ازجمله الزامات اقتصاد مقاومتی در حوزه مدیریت شهری است و شورای ششم به آن توجه ویژه خواهد داشت.

نگاه شورای ششم، تعامل و هم افزایی با بخش‌های گوناگون، به منظور اعتلای مشهدالرضا (ع)، جهان شهر برکت و کرامت است. بی شک در این راه همکاری و همراهی مدیریت شهری و استانداری، به عنوان نماینده حاکمیت در استان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند موجب آسان شدن زندگی شهری برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.