صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حذف پیاز از سفره غذایی سبب رواج دیابت و قندخون می‌شود

  • کد خبر: ۹۱۳۷۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
مطالعات متعددی در مورد خواص پیاز انجام شده که نشان می‌دهد این ماده غذایی فواید بسیاری از جمله کاهش قند خون را در بیماران دیابتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات زیادی درباره اینکه چگونه پیاز می‌تواند منجر به بهبود سلامتی و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن شود، انجام شد.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا با برخی فواید پیاز آشنا خواهید شد.

متخصص تغذیه دانشگاه تگزاس گفت: پیاز‌ها منابع بسیار عالی از ویتامین سی، ترکیبات سولفوریک، فلاونوئید‌ها و فلاونوئید‌ها هستند.

وی افزود: طبق برآوردها، مصرف پیاز در هر وعده حاوی ۴۵ کالری است و هیچ گونه چربی ندارد؛ بنابراین عصاره پیاز می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند.

خواصی برای سلامت قلب

همانطور که می‌دانیم کولسترل لیپوپروتئین کم چگالی (ال دی ال) در دیواره‌های عروق خونی انباشته و در نتیجه منجر به ایجاد لخته خونی می‌شود و خطر ابتلا به حملات و سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

گفته شده مواد فتوشیمیایی حاوی گوگرد پیاز می‌تواند میزان کلسترول ال‌دی‌ال را در خون کاهش دهد.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

طبق مطالعات سال ۲۰۱۷ دانشگاه گولف، پیاز‌های قرمز قدرت زیادی در مبارزه با سرطان دارند، زیرا حاوی میزان زیادی «آنتوسیانین» و «کوئرستین» هستند.

تنظیم قند خون

بیماران دیابتی ممکن است نیاز به اضافه کردن پیاز به وعده غذایی خود داشته باشند، زیرا تحقیقات نشان داده که گوگرد پیاز، مسئول افزایش تولید انسولین است.

منبع: اقتصادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.