نامزد‌های نهایی «مدال کارنگی» اعلام شدند انتشار «یادداشت‌های روزانه جلال آل‌احمد»| روایتی بی‌پرده از روشنفکری معاصر فضای مجازی؛ فرصت یا تهدید؟ تمام زحمات فروردین روی دوش اسفند است سیاوس طهمورث مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شود + زمان پخش پاسترناک راه دشوار را انتخاب کرد و ماندگار شد درخشش انیمیشن افسانه سپهر در عرصه جهانی درباره زمانه و زمینه خلق و انتشار رمان «دکتر ژیواگو» و مصائب نویسنده اش، باریس پاسترناک انتشار فراخوان نخستین جشنواره تماشاگه راز، با موضوع مناجات+ جزئیات نمایش فیلم‌های ایرانی در سریلانکا فیلم سرزمین پدری به روایت پاوو پاولیکوفسکی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ دیدار وزرای ارشاد و بهداشت با اصغر شاهوردی، صدابردار با سابقه سینمای ایران فیلم‌های سینمایی آخر هفته سیما (۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان جواد رضویان هر شب با برنامه «شوخی شوخی» روی آنتن + زمان پخش همه چیز درباره فیلم سینمایی ساعت ۶ صبح مهران مدیری+ خلاصه داستان و بازیگران
سرخط خبرها

آخرین وضعیت فرهاد فخر الدینی در بیمارستان (۲۸ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۱۲۱۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
آخرین وضعیت فرهاد فخر الدینی در بیمارستان (۲۸ دی ۱۴۰۳)
بیماری استاد فخرالدینی می‌تواند تلنگری برای دولتمردان در توجه به دغدغه‌های فرهنگی و هنری استادی باشد که جز خیر برای موسیقی ایرانی کاری نکرده است. حضور چند وقت پیش پزشکیان در مراسم اجرای فخرالدینی، اتفاق خوبی بود و این اتفاق خوب باید با پرداختن ویژه به فرهنگ و بودجه این بخش - که گلایه اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز در پی داشت - همراه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد فخرالدینی، استاد ارزنده موسیقی و پدر ارکستر ملی ایران، هرچند در بیمارستان بستری است، اما حالش رو به بهبودی است و همچنان در دایره زیستن و نواختن، از او باز هم خواهیم شنید.

استاد فخرالدینی که به گفته خودش، در نبودش در عرصه موسیقی، به مطالعه و نوشتن مشغول بوده، همواره منشا حیات زیبا و ماندگار موسیقی ایرانی بوده است.

حبیب صبور که از دوستان و نزدیکان فرهاد فخرالدینی است، اعلام کرد که فخرالدینی در پی پشت سر گذاشتن شرایط نامساعد جسمانی، اکنون حال بهتری دارد.

 او توضیح داد: آقای فخرالدینی اخیراً در پی یک بیماری سطحی در بیمارستان بستری شدند، ولی با پشت سر گذاشتن آن، اکنون خوب و سلامت هستند و احتمالاً شنبه از بیمارستان مرخص می‌شوند.

بیماری استاد فخرالدینی می‌تواند تلنگری برای دولتمردان در توجه به دغدغه‌های فرهنگی و هنری استادی باشد که جز خیر برای موسیقی ایرانی کاری نکرده است. حضور چند وقت پیش پزشکیان در مراسم اجرای فخرالدینی، اتفاق خوبی بود و این اتفاق خوب باید با پرداختن ویژه به فرهنگ و بودجه این بخش - که گلایه اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز در پی داشت - همراه باشد.

استاد فخرالدینی درباره وضعیت کنونی موسیقی در ایران معتقد است: «موسیقی همیشه در هر جای دنیا باید مورد حمایت باشد و بدون حمایت دولت نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد. اینکه از ارکستر ملی کناره‌گیری کردم به علت نارضایتی من بود؛ چراکه دیدم کار آن‌طور که می‌خواهم پیش نمی‌رود و مدام باید با همه در جدال باشم. از تصمیم خود ناراضی هم نیستم و توانستم در این مدت این کار را بنویسم، هرچند که نتوانستم بالای سر ارکستر باشم. دولتی‌ها نباید با موسیقیدان‌ها دربیفتند و باید احترام آنها را حفظ کنند.موسیقی در این سال‌ها نتوانسته به مقام علمی خود برسد؛ در صورتی که موسیقی یک علم است و مسئولینی که با آن مخالف هستند باید این امر را بدانند و نباید با آن دربیفتند.»

بزرگان موسیقی و هنر ایرانی، گنجینه‌هایی هستند که از هر نفس و هر لحظه بودن آنها باید بهره برد. بازگشت استاد فخرالدینی از بیماری، خبری گوارا برای اهالی فرهنگ و هنر ایرانی است.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->