۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور ماجرای پدری که تمام اموالش را از دست داد و دست‌به‌دامن فراموشی شد | «حاج‌احمد» آلزایمر ندارد دستگیری دزد سابقه‌دار با ۳۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد کشف جسد خون آلود پیرمرد در کیسه زباله توسط کارشناس شهرداری مشهد ۹ هزار کودک در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند جزئیات حقوق ایام بارداری مادران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد یک زن اماراتی دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری شد نتایج اولیه کنکور ارشد ۱۴۰۴ اعلام شد راهکار عملیاتی برای بالا رفتن آمار ازدواج مهار پنجمین حریق در مراتع قوچان با متخلفان اراضی ملی در خراسان رضوی برخورد قاطع می‌شود ویدئو | اوباش حمله کننده به سرنشینان یک دستگاه خودرو در حوالی شیراز دستگیر شدند ۵ کشته و زخمی بر اثر تصادف تریلی و سواری در جاده سلفچگان به ساوه (۹ خرداد ۱۴۰۴) گرد و غبار، نفس ساکنان خراسان رضوی را سنگین می‌کند (۹ خرداد ۱۴۰۴) ماجرای تصادف پسر نیکزاد از زبان رئیس منطقه سه پلیس راهور تهران آغاز غربالگری ۱۴۰۴ نوزادان در خراسان رضوی از شنبه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | آماده‌باش ۵۶ مرکز درمانی منتخب برای کودکان در استان دستگیری سارق سابقه‌داری که به اموال مُرده هم رحم نکرد دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است
سرخط خبرها

سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد

  • کد خبر: ۳۲۱۷۹۱
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد
‌نمی‌دانم چه حادثه‌ای در پس پرده سفر‌های مرموز دخترم به یکی از شهر‌های تهران وجود دارد که او هنگام ورود به مشهد دچار تشنج شد و من بلافاصله جگرگوشه‌ام را به مرکز درمانی رساندم. فقط می‌دانم که او به واسطه یکی از دوستانش با پسری جوان ارتباط داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، این‌ها بخشی از اظهارات مرد میان‎سالی است که با چهره‌ای نگران و مضطرب وارد مرکز انتظامی شده بود. او درباره ماجرای تلخ و رمزآلودی که برای دختر ۲۳ساله اش رخ داده بود، گفت: حدود۲سال قبل دخترم در یکی از دانشگاه‌های کشور پذیرفته شد و با وجود همه مخالفت‌های خانواده، او برای ادامه تحصیل به یکی از شهر‌های بزرگ اطراف تهران رفت. اما طولی نکشید که در تعطیلات بین دو ترم تحصیلی به مشهد بازگشت و ما از طریق تماس‌های گاه وبی گاه او متوجه شدیم که با دختر دیگری که در ترم‌های بالاتر از او درس می‌خواند، دوست شده است و رابطه صمیمانه‌ای با او دارد. به همین خاطر هنوز مدت زیادی از تعطیلات باقی مانده بود که دوباره دخترم لوازم شخصی اش را برداشت و راهی تهران شد. رفتار‌های او آن قدر مرموز و مشکوک بود که ما خیلی نگران شدیم.

خلاصه دخترم یک ترم تحصیلی دیگر را سپری کرد و در تابستان به مشهد بازگشت. آن جا بود که از میان تماس‌های تلفنی او فهمیدم از طریق «ساناز» با پسری جوان وارد رابطه آشنایی شده است. حالا خیلی نگران اوضاع دخترم بودم و به همراه مادرش چندبار با او به گفت‌و‌گو نشستیم تا شاید با نصیحت‌های ما از مسیر اشتباه خود بازگردد ولی دخترم گوشش بدهکار این حرف‌ها نبود و به نصایح دلسوزانه ما بی توجهی می‌کرد. کار به جایی رسید که بازهم تعطیلات تابستانی دانشگاه را در نیمه رها کرد و به تهران رفت. او در همین مدت کوتاه بار‌ها به مشهد و تهران سفر می‌کرد در حالی که هیچ دلیل و توجیه منطقی برای این سفر‌های مرموز نداشت.

با شروع سال جدید تحصیلی احساس می‌کردم که دخترم قصد انصراف از دانشگاه را دارد ولی همچنان به سفرهایش ادامه می‌داد. وقتی موضوع را به طور پنهانی پیگیری کردم تازه فهمیدم که دخترم ترم تحصیلی را به دلیل نمرات ضعیف مشروط شده است. حتی در این میان متوجه شدم که یک بار دخترم توسط «ساناز» کتک خورده است، اما هیچ وقت دلیل آن را نفهمیدم! بالاخره تصمیم گرفتم تا علت رفتار‌های مرموز دخترم را از خودش سوال کنم این بود که در تماس تلفنی از او خواستم به مشهد باز گردد.

بعد از گذشت چندروز از این ماجرا، دخترم زمان بازگشت خودش را به من اطلاع داد و من هم سوار بر خودرو به راه آهن مشهد رفتم و منتظر رسیدن قطار ماندم، اما زمانی که قطار در ایستگاه راه آهن توقف کرد و من برای دیدار او وارد محوطه راه آهن شدم، ناگهان دخترم به طرز عجیبی دچار تشنج شد و روی زمین افتاد.

سراسیمه و نگران پیکر او را به مرکز درمانی رساندم که آن جا با تشخیص کادر درمانی و برای ادامه معالجه، او به یکی از بیمارستان‌های روان‎پزشکی معرفی و بستری شد. در این شرایط بسیار نگران وضعیت وخیم دخترم هستم و نمی‌دانم چه بلایی به سرش آمده است چرا که او هیچ گاه سابقه تشنج نداشت و اکنون منتظر نظر پزشکان معالج هستم تا بفهمم در پس پرده مسافرت‌های مرموز او چه رازی نهفته بود، اما‌ای کاش ...

با توجه به حساسیت این ماجرا و با دستور مستقیم سرهنگ محمدولیان (رئیس کلانتری نجفی مشهد) اقدامات قانونی و بررسی‌های روان‎شناختی درباره این حادثه و ادعا‌های پدر نگران دختر مذکور در دایره مددکاری اجتماعی آغاز شد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->