توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین: آتش بس جنگ با اوکراین باید منجر به صلح طولانی‌مدت شود

  • کد خبر: ۳۲۱۹۱۲
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸
پوتین: آتش بس جنگ با اوکراین باید منجر به صلح طولانی‌مدت شود
رئیس‌جمهور روسیه گفت: ایده آتش‌بس با اوکراین پیشنهاد درستی است، روسیه از آن حمایت می‌کند، اما موارد و جزئیاتی نیز باید در نظر گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروسی خود در مسکو بیان کرد؛ آن هم در زمانی که استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به پایتخت روسیه سفر کرده است.

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام حمایت خود از آتش بس با اوکراین گفت: با این پیشنهاد موافق هستم، اما این پیشنهاد باید به صلح طولانی‌مدت منجر شود و عوامل اصلی ایجاد این بحران را از میان بردارد.

آتش بس بر اساس وضعیت کنونی میدانی

پوتین در سخنان خود از توجه ترامپ به حل و فصل اوضاع اوکراین تشکر کرد و گفت: اوکراین باید فوراً از آمریکایی‌ها درخواست آتش‌بس بر اساس وضعیت میدانی کند.

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه اوکراین ممکن است از آتش بس موقت برای بسیج اجباری و تدارکات تسلیحاتی استفاده کند، تأکید کرد: فرایند کنترل بر این روند باید بررسی شود.

گام‌های بعدی بر اساس وضعیت میدانی

پوتین همچنین گفت: ما بر اساس وضعیت میدانی درباره گام‌های بعدی برای پایان دادن به درگیری توافق خواهیم کرد.

پوتین درباره وضعیت بازپس‌گیری مناطق تصرف شده کورسک روسیه گفت: هم‌اینک گروهی از شبه نظامیان اوکراینی که به منطقه مرزی کورسک حمله کردند در محاصره کامل قرار دارند.

وی از مبارزانی که سودجا و شهرک‌های مجاور آن را در منطقه کورسک آزاد کردند تشکر کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->