خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند
سرخط خبرها

۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۷۴۴
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
  • ۲
۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از انجام تغییراتی در برنامه اسکان فرهنگیان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی نیک‌فر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش، امروز در جلسه ستاد اسکان نوروزی آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش به‌عنوان عضو اصلی ستاد سفر ایفای نقش می‌کند و تلاش می‌کنیم میزبان ۵ میلیون نفر باشیم.

وی از رونمایی سامانه یکپارچه اسکان موقت برای اولین‌بار خبر داد و افزود: در سال‌های گذشته استان‌ها سامانه‌هایی برای اسکان داشتند، اما اکنون همه مراکز تحت پوشش یک سامانه واحد قرار دارند.

نیک‌فر با بیان اینکه امکان رزرو در سامانه اسکان موقت وجود دارد و از امروز آغاز می‌شود، ادامه داد: این سامانه در ایام نوروز نیز باز است و در ادامه برای طول سال هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه امکان مدیریت سفر با ایجاد سامانه یکپارچه اسکان وجود دارد، اضافه کرد: برای اولین‌بار تغییراتی روی سامانه اجرا شد و کیف پول الکترونیک روی آن فعال شد و امکان بازگشت پول در هنگام لغو انتخاب محل اسکان وجود دارد. ضمت اینکه امکان برداشت اقساطی هزینه سفر وجود دارد که از فیش حقوقی فرهنگیان برداشت می‌شود.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه فرهنگیان در سفر بیمه هستند، بیان کرد: دوره سفر ۳ روزه بود که چهار روزه شد و همچنین سفر روز سوم و چهارم برای همه فرهنگیان رایگان خواهد بود. همچنین برای فرهنگیانی که در سال ۱۴۰۳ فرزندآوری داشتند و یا ازدواج کرده‌اند ۳ روز سفر رایگان پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه کارکنان دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه فرهنگیان و مدارس غیردولتی مشمول این طرح هستند، گفت: از ظرفیت مراکز خالی برای کارکنان دولت و افراد آزاد پیش‌بینی شده است.

نیک‌فر ادامه داد: سال گذشته ۱۲ هزار مدرسه با ۵۷ هزار کلاس درس میزبان اسکان نوروزی فرهنگیان بود که این عدد در سال جاری به ۹ هزار مدرسه با حدود ۶۰ هزار کلاس درس رسیده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۴ دسته اتاق شامل ویژه، «الف»، «ب» و «ج» بود که، چون اتاق‌های «ج» با کرامت فرهنگیان سازگار نبود، در سال جدید حذف کردیم. یعنی ۶۵ میلیارد تومان برای ارتقای کلاس «ج» هزینه شد تا به سطح کیفی ویژه، الف و ب برسد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: قیمت اتاق‌ها شامل ویژه شبی ۴۵۰ هزار تومان، اتاق الف ۴۰۰ هزار تومان و اتاق ب ۳۵۰ هزار تومان برای حداقل پذیرش ۵ نفر است. این قیمت برای سراسر کشور به جز مناطق آزاد، یکسان است.

وی اضافه کرد: در گرید ویژه باید ۱۴ امکان شامل پارک خوردرو سرویس مجزا، حمام مجزا، محلی برای پخت و پز پیش‌بینی شود همچنین در اتاق‌ها تلویزیون، یخچال، تخت و تشک و میز صبحانه بوده، مفروش باشد و سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب داشته باشند.

نیک‌فر گفت: یک گلایه مندی از ستاد هماهنگی سفر داریم مبتنی بر اینکه یک بار بزرگ را آموزش و پرورش در زمینه سفر و گردشگری متحمل می‌شود، اما عملاً آن حمایت در زمینه تجهیز و اطلاعاتی. رسانی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بار اجرایی مراکز اسکان بر دوش مدیر و سرایدار است و مسئولیت با مدیر مدرسه است، افزود: دستمزد سرایدار را بسیار بالا بردیم همچنین بخش نظارت را روی سامانه ایجاد کردیم و ۲ پیامک برای فرهنگیان شامل خوشامدگویی و بدرقه ارسال می‌شود که در پیام بدرقه لینکی ارائه می‌شود است که نظرسنجی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
0
0
اگه خیلی به فکر فرهنگیان هستید بزارید پول صندوق ذخیره درخدمت ورفاه خود فرهنگیان باشه. میشه از محل پول صندوق برای فرهنگیان بهترین زندگی را درست کرد. دو روز اسکان رایگان هم برای خودتون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
1
0
در ایام شهادت و عبادت مردم را وادار با تفریح و مسافرت می کنید فراموش کردید کشور اسلامی است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->