تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۷۴۴
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
  • ۲
۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از انجام تغییراتی در برنامه اسکان فرهنگیان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی نیک‌فر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش، امروز در جلسه ستاد اسکان نوروزی آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش به‌عنوان عضو اصلی ستاد سفر ایفای نقش می‌کند و تلاش می‌کنیم میزبان ۵ میلیون نفر باشیم.

وی از رونمایی سامانه یکپارچه اسکان موقت برای اولین‌بار خبر داد و افزود: در سال‌های گذشته استان‌ها سامانه‌هایی برای اسکان داشتند، اما اکنون همه مراکز تحت پوشش یک سامانه واحد قرار دارند.

نیک‌فر با بیان اینکه امکان رزرو در سامانه اسکان موقت وجود دارد و از امروز آغاز می‌شود، ادامه داد: این سامانه در ایام نوروز نیز باز است و در ادامه برای طول سال هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه امکان مدیریت سفر با ایجاد سامانه یکپارچه اسکان وجود دارد، اضافه کرد: برای اولین‌بار تغییراتی روی سامانه اجرا شد و کیف پول الکترونیک روی آن فعال شد و امکان بازگشت پول در هنگام لغو انتخاب محل اسکان وجود دارد. ضمت اینکه امکان برداشت اقساطی هزینه سفر وجود دارد که از فیش حقوقی فرهنگیان برداشت می‌شود.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه فرهنگیان در سفر بیمه هستند، بیان کرد: دوره سفر ۳ روزه بود که چهار روزه شد و همچنین سفر روز سوم و چهارم برای همه فرهنگیان رایگان خواهد بود. همچنین برای فرهنگیانی که در سال ۱۴۰۳ فرزندآوری داشتند و یا ازدواج کرده‌اند ۳ روز سفر رایگان پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه کارکنان دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه فرهنگیان و مدارس غیردولتی مشمول این طرح هستند، گفت: از ظرفیت مراکز خالی برای کارکنان دولت و افراد آزاد پیش‌بینی شده است.

نیک‌فر ادامه داد: سال گذشته ۱۲ هزار مدرسه با ۵۷ هزار کلاس درس میزبان اسکان نوروزی فرهنگیان بود که این عدد در سال جاری به ۹ هزار مدرسه با حدود ۶۰ هزار کلاس درس رسیده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۴ دسته اتاق شامل ویژه، «الف»، «ب» و «ج» بود که، چون اتاق‌های «ج» با کرامت فرهنگیان سازگار نبود، در سال جدید حذف کردیم. یعنی ۶۵ میلیارد تومان برای ارتقای کلاس «ج» هزینه شد تا به سطح کیفی ویژه، الف و ب برسد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: قیمت اتاق‌ها شامل ویژه شبی ۴۵۰ هزار تومان، اتاق الف ۴۰۰ هزار تومان و اتاق ب ۳۵۰ هزار تومان برای حداقل پذیرش ۵ نفر است. این قیمت برای سراسر کشور به جز مناطق آزاد، یکسان است.

وی اضافه کرد: در گرید ویژه باید ۱۴ امکان شامل پارک خوردرو سرویس مجزا، حمام مجزا، محلی برای پخت و پز پیش‌بینی شود همچنین در اتاق‌ها تلویزیون، یخچال، تخت و تشک و میز صبحانه بوده، مفروش باشد و سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب داشته باشند.

نیک‌فر گفت: یک گلایه مندی از ستاد هماهنگی سفر داریم مبتنی بر اینکه یک بار بزرگ را آموزش و پرورش در زمینه سفر و گردشگری متحمل می‌شود، اما عملاً آن حمایت در زمینه تجهیز و اطلاعاتی. رسانی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بار اجرایی مراکز اسکان بر دوش مدیر و سرایدار است و مسئولیت با مدیر مدرسه است، افزود: دستمزد سرایدار را بسیار بالا بردیم همچنین بخش نظارت را روی سامانه ایجاد کردیم و ۲ پیامک برای فرهنگیان شامل خوشامدگویی و بدرقه ارسال می‌شود که در پیام بدرقه لینکی ارائه می‌شود است که نظرسنجی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
0
0
اگه خیلی به فکر فرهنگیان هستید بزارید پول صندوق ذخیره درخدمت ورفاه خود فرهنگیان باشه. میشه از محل پول صندوق برای فرهنگیان بهترین زندگی را درست کرد. دو روز اسکان رایگان هم برای خودتون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
1
0
در ایام شهادت و عبادت مردم را وادار با تفریح و مسافرت می کنید فراموش کردید کشور اسلامی است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->