کارمندان و تیم های پایه پرسپولیس منتظر پول سورپرایز مورایس برای هواداران سپاهان: مسلمان شدم! عبدالکریم گلر پرسپولیس را راهی بیمارستان کرد بیرانوند دوشنبه تصمیم می گیرد احتمال حضور گل محمدی مقابل استقلال ویدیو ضربات پنالتی بازی پرسپولیس و آلومینیوم در جام حذفی(۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتیجه بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در جام حذفی+ ویدیو گل‌ها| جذاب ترین بازی فصل! سپاهان منتظر اوکی نویدکیا ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در جام حذفی(۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال ایران و ازبکستان| فینالیست شدیم! اعلام ترکیب پرسپولیس برای دیدار برابر آلومینیوم سقوط اعتبار فوتبال ایران در آسیا با کاهش سهمیه لیگ نخبگان| فقدان زیر ساخت و مشکلات عدیده بازگشت بیرو به ترکیب سرخ‌پوشان؟ برنامه ریزی عجیب سازمان لیگ برای هفته آخر | استقلال خارج از تهران مهمان پیکان می‌شود؟ محرومیت حسینی بخشیده نشد! تعیین سهمیه کشور‌ها در فصل آینده | ایران با ۱+۲ سهمیه در آسیا رسانه پتروشیمی جدایی خطیر را تایید کرد استقلال و پرسپولیس چقدر دارایی دارند؟+ ویدیو نتیجه بازی مس و پیکان در جام حذفی+ ویدئو ضربات پنالتی| برد بزرگ نویدکیا قایدی – استقلال؛ جدی شد ژاوی رسما در بارسا ماندنی شد
سرخط خبرها

نوستالژی | سعید صیامی، شکارچی لحظه‌ها

  • کد خبر: ۶۰۳۶۲
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
نوستالژی | سعید صیامی، شکارچی لحظه‌ها
در دهه‌۶۰ که فوتبال بعد از تحولات سال‌های اولیه انقلاب اسلامی دوباره جان گرفت، هر سال مسابقاتی تحت‌عنوان جام دهه فجر برگزار می‌شد.
حمیدرضا معصومیان | شهرآرانیوز؛ در دهه‌۶۰ که فوتبال بعد از تحولات سال‌های اولیه انقلاب اسلامی دوباره جان گرفت، هر سال مسابقاتی تحت‌عنوان جام دهه فجر برگزار می‌شد. در این مسابقات که به‌نوعی یک المپیک کوچک بود، در ایام دهه فجر چند دروه مسابقه ورزشی در رشته‌های مختلف برگزار می‌شد که برخی از آن‌ها به‌صورت بین‌المللی و با شرکت چند کشور خارجی انجام می‌شد.
 
مسابقات کشتی جام تختی یکی از این مسابقات است که همچنان پابرجاست و هر سال با کیفیت و کمیت‌های متفاوت برگزار می‌شود؛ اما غیر از کشتی، تهران در دهه‌۶۰ هر سال میزبان مسابقات فوتبال جام دهه فجر نیز بود، مسابقاتی با حضور تیم ملی فوتبال ایران که معمولا در قالب ۲ تیم «الف» و «ب» در مسابقات شرکت می‌کرد و تیم‌هایی، چون شوروی سابق، لهستان، غنا و.... در آن سال‌ها بازیکنان شهرستانی کمی در تیم ملی حضور داشتند و بیشتر بازیکنان تیم ملی را نفرات استقلال و پرسپولیس تشکیل می‌دادند. سهم شهرستانی‌ها آن‌سال‌ها در تیم ملی بسیار اندک بود و شاید به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسید. در آن سال سعید صیامی و محمد اعظم تنها‌بازیکنان مشهدی بودند که گهگاه به تیم ملی دعوت می‌شدند و در اردو‌ها یا مسابقات دوستانه شرکت می‌کردند.
 
در‌این‌میان صیامی که سابقه حضور در تیم ملی جوانان را داشت، از وضعیت بهتری برخوردار بود و با توجه به اینکه بازیکن فیکس و گل‌زن ابومسلم و منتخب خراسان بود، همواره در فهرست نفرات تیم ملی قرار داشت. گل‌زن درجه‌یک فوتبال خراسان در دهه‌۶۰ البته هیچ‌گاه نتوانست با پیراهن تیم ملی در بازی‌های رسمی به میدان برود که علت آن یکی حضور مهاجمان خوبی مثل ناصر محمد‌خانی، عبدالعلی چنگیز، کریم باوی، فرشاد پیوس و... در خط حمله تیم ملی بود و یکی دیگر همان نگاه استقلال و پرسپولیسی حاکم بر تیم ملی بود که وقت چندانی به استعداد‌های شهرستانی نمی‌گذاشت.
 
تنها‌شانس بازیکنان شهرستانی در آن زمان، حضور در مسابقات دوستانه و تورنمنت‌هایی مثل جام فجر بود تا خودشان را نشان دهند؛ هر‌چند در‌نهایت تأثیری در اصل ماجرا نداشت! بازی با غنا در جام فجر سال‌۱۳۶۴ یکی از روز‌های خاص سعید صیامی بود که توانست توانمندی خود را در تیم ملی نشان بدهد. در آن بازی که روز ۲۶‌بهمن‌۶۴ در ورزشگاه شهید شیرودی تهران (امجدیه سابق) برگزار شد، تیم ملی ایران در‌حالی توانست با نتیجه ۳‌بر ۰ غنا را مغلوب کند که زننده ۲ گل از ۳ گل ایران، کسی نبود جز سعید صیامی؛ مهاجم جوان و تیز‌چنگ آن‌سال‌های فوتبال خراسان که با بازی‌های خوبش در تیم منتخب خراسان به تیم ملی دعوت شده بود و در این بازی درخشید.
 
صیامی هر ۲ گل خودش را در نیمه اول به ثمر رساند؛ ولی در کمال تعجب در ابتدای نیمه دوم با تصمیم فریدون عسگرزاده، مربی تیم ملی، در آن بازی تعویض شد و جای خودش را به کریم باوی داد! در آن بازی تیم ملی «ب» با ترکیب پیروز جغتاپور، حسین قوی‌فکر، مصطفی اردستانی، مرتضی فنونی‌زاده، حسن انصاری‌فر، مجید نامجو‌مطلق، بهتاش فریبا، امیر قلعه‌نویی، رضا تقوی، سعید صیامی و فرشاد پیوس بازی را شروع کرد که در ادامه ابطحی و باوی به‌ترتیب جای مطلق و صیامی را گرفتند.
 
بازی در حضور ۱۰‌هزار تماشا گر برگزار شد و سعید صیامی به‌همراه رضا تقوی، قوی‌فکر و جغتاپور، تنها‌شهرستانی‌های تیم ملی «ب» بودند. جالب اینکه گل سوم تیم ملی را هم رضا تقوی به ثمر رساند که مثل جغتاپور از شمال به تیم ملی آمده بود. بعد از این مسابقات سعید صیامی چند بار دیگر هم به تیم ملی دعوت شد، اما در ترافیک بزرگان خط حمله و فضای خاص آن‌سال‌های فوتبال ایران، نتوانست به حق واقعی خود برسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->