صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پالایشگاه انتقال خون مشهد همچنان روی کاغذ

  • کد خبر: ۱۰۳۸۴۸
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
حمیدرضا اسلامی، سرپرست انتقال خون خراسان رضوی: ساخت پالایشگاه بودجه ملی می‌خواهد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ آبان سال گذشته و در مراسم آغاز به کار فاز اول ساختمان انتقال خون استان هاجر چنارانی، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مشهد و خراسان رضوی پتانسیل دانشی و علمی بالایی برای راه اندازی پالایشگاه انتقال خون کشور دارند، اعلام کرد که از طرح راه اندازی نخستین پالایشگاه انتقال خون کشور در مشهد حمایت می‌کند و بهتر است در احداث این پالایشگاه آستان قدس رضوی هم پای کار بیاید تا هر چه سریع‌تر این هدف مهم به تحقق بپیوندد.

طبق اعلام مشاور مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور، اگر چه پتانسیل دانش احداث پالایشگاه انتقال خون کشور در مشهد وجود دارد، اما انتقال خون استان اکنون با تعداد اندکی نیروی انسانی، یعنی حدود ۳۰۰ نیرو، راهبری می‌شود.
حمیدرضا اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه بهترین پلاسما برای صادرات در مشهد تولید می‌شود، ادامه داد: بی تردید احداث پالایشگاه خون به تأمین منابع انسانی نیاز دارد که در حقیقت با همین تعداد نیرو اصلا محقق نخواهد شد.

ردیف ملی می‌خواهد

سرپرست انتقال‌خون خراسان‌رضوی نیز در پاسخ به این سؤال که آخرین اقدامات انتقال‌خون استان در راستای احداث پالایشگاه خون چه بوده است به خبرنگار ما گفت: امکان احداث پالایشگاه خون در مشهد وجود دارد، ولی تحقق این هدف در توان و بضاعت انتقال‌خون خراسان‌رضوی نیست.

محمدرضا مجدی با بیان اینکه احداث این پالایشگاه می‌تواند در ردیف یک پروژه ملی تعریف شود اظهار کرد: حمایت مالی یا باید از سوی پایتخت باشد یا بخش خصوصی پای کار بیاید. احداث چنین پروژه بزرگی چیزی نیست که ما به عنوان یک اداره استانی بتوانیم از عهده ایجاد آن برآییم.

۱۰ میلیارد تومان تا تکمیل فاز یک

۱۳ سال قبل، زمانی که طرح ساخت ساختمان مرکز جامع انتقال خون در مشهد به تصویب رسید و کلنگ ساخت آن اوایل دهه ۹۰ به زمین زده شد، کسی فکرش را هم نمی‌کرد که ساخت این ساختمان حدود یک دهه طول بکشد، اگر چه بعد از کش وقوس‌های فراوان، سال گذشته فاز نخست ساختمان انتقال خون استان به بهره برداری رسید، اما به گفته مشاور مدیرعامل انتقال خون کشور تکمیل عملیات ساخت فاز یک با هدف تجهیز رمپ پارکینگ و استقرار آسانسور ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که هنوز این اعتبار تخصیص نیافته است.

اسلامی گفت: برای آغاز عملیات فاز دوم ساختمان انتقال خون استان نیز هنوز اعتباری تخصیص پیدا نکرده است و امیدواریم احداث این فاز به سرنوشت فاز اول دچار نشود.

خبری از فاز ۲ نیست

مجدی نیز در مورد آغاز عملیات اجرایی فاز دو احداث ساختمان انتقال‌خون استان نیز گفت: این فاز قرار بود در مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار بگیرد، اما چون پروژه‌های ملی در مصوبات قرار می‌گرفتند و فاز دو احداث این ساختمان نیز در ردیف استانی تعریف شد، بنابراین در مصوبات سفر اخیر رئیس جمهوری قرار نگرفت.

وی با اشاره به اینکه زمان آغاز کار احداث فاز دوم ساختمان انتقال‌خون استان مشخص نیست گفت: در حال رایزنی و پیگیری هستیم تا از محل دیگری اعتبارات لازم برای احداث فاز دوم ساختمان را تأمین کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.