صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عناب طبعی سرد دارد که در ایران بیشتر به صورت جوشانده استفاده می‌شود، اما در بسیاری از نقاط دنیا عناب را به صورت آب‌نبات، شربت، سرکه و حتی به صورت کنسرو شده استفاده می‌کنند.

طراحی از سید عبدالرضا موسوی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.