جاده‌های جنوبی خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) بارش باران در ۱۰ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان رکورد شکست (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) زلزله شدید، جنوب ژاپن را لرزاند (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار برای ۱۱ استان کشور (۲۹ فروردین) آیا از نشانه‌های هک شدن گوشی تلفن همراه خبر دارید؟ دعوا و جنجال بر سر فشار آب، به قتل پیرمرد ۶۰ ساله منجر شد تغییر شغل نیمی از پزشکان عمومی در ایران! وام ازدواج؛ تدبیر قانون برای حمایت از نهاد خانواده محکومیت ۴۹ میلیاردی برای عرضه کننده برنج تقلبی در مشهد افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز حمله کردند (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) چگونه عروس هلندی را در هر سنی دستی کنیم؟ + عکس متهم به ۴۰ فقره سرقت در مشهد به دام افتاد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم چندقلوزایی کشور در سال ۱۴۰۲ نحوه مشاهده و دریافت فیش حقوقی بازنشستگان بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران تا یکشنبه هفته آینده در نقاط مختلف کشور (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) تعرفه خدمات پزشکی قانونی سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات آیا کبودی بی دلیل بدن خطرناک است؟
سرخط خبرها

برای تقویت سیستم ایمنی بدن، این خوراکی‌ها را بخورید

  • کد خبر: ۹۱۲۰۹
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۰
برای تقویت سیستم ایمنی بدن، این خوراکی‌ها را بخورید
مصرف غذا‌های تقویت کننده سیستم ایمنی یک عادت بسیار مفید است. اگر به دنبال کشف راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان و بزرگسالان هستید قدم اول تصحیح رژیم غذایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی درباره تغذیه مناسب در مواقع آلودگی هوا گفت: از خوردن غذا‌های غلیظ کننده خون و مواد بدنی و سودا زا و دیرهضم و سنگین و مضر برای گوارش و کبد باید پرهیز کرد. به عنوان مثال می‌توان به غذا‌هایی همچون آش رشته و شله قلمکار، حلیم، کله پاچه، فست فود‌ها و غذا‌های چرب و فرآوری شده، سوسیس و کالباس، لازانیا، ماکارونی، پنیر پیتزا و قارچ و کنسرو و نوشابه‌ها اشاره کرد.

وی توصیه کرد: به جای غذا‌های سنگین می‌توان غذا‌های سبک ایرانی مثل سوپ و آشی که در آن از جو و برنج در کنار سبزی فراوان، شلغم و هویج رنده شده و کمی چاشنی ترش مثل زرشک و آلوبخارا و تمبر هندی استفاده شده را مصرف کرد. همچنین زرده تخم مرغ عسلی، فرنی، شله زرد، حریره بادام و شیربرنج هم غذا‌های سبکی هستند که استفاده از آن‌ها موجب تولید مواد خوب در بدن می‌شود.

این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: در مصرف سالاد‌ها باید احتیاط شود و تا جاییکه ممکن است پیش از غذا خورده شوند و همراه غذا خورده نشوند. از سالاد کاهو نباید همراه غذا‌هایی که قالب آن‌ها گوشت است استفاده شود. سالاد‌هایی که مزاج معتدل مایل به گرم دارند مثل جوانه، هویج رنده شده، کرفس و روغن زیتون و سبزی جعفری و ریحان و آب نارنج، رب انار، حتی سیب درختی و کشمش و مویز سالاد‌های خوبی هستند. باید به این نکته توجه داشت که تا حد امکان باید اجزای سالاد زیاد نباشد.

رضایی پور افزود: کلم مزاج گرم دارد، ولی وقتی به صورت خام مصرف می‌شود پس از مدتی موجب افزایش غلظت مواد معدنی در بدن می‌گردد. تا جایی که ممکن است باید از کلم‌های پخته شده و بخارپز استفاده کرد.
وی تاکید کرد: اگر فردی کم خونی یا مشکل قلبی و عروقی دارد می‌تواند از مغز بادام و شیره  انگور استفاده کند و برای افراد افسرده دمنوش گل گاوزبان به همراه سنبل طیب و بهارنارنج توصیه می‌شود. دمنوش آویشن و عناب هم می‌تواند سطح ایمنی بدن را بالا ببرد و از غلظت خون بکاهد. اما نکته مهم این است که برای استفاده از دمنوش‌ها حتما باید با متخصص مشورت کرد.

وی در خصوص افرادی که خشکی چشم دارند گفت: این افراد می‌توانند برای رفع خشکی چشم در فصل پاییز، دمنوش گل ختمی را در چشم بچکانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->