به گزارش شهرآرانیوز، غلظت خون یکی از بیماریهایی است که افراد به دلیل مشکلات ژنتیکی یا تغذیه اشتباه به آن دچار میشوند. درصورتیکه غلظت خون درمان نشود، خطرات بسیار زیادی بیماران را تهدید میکند. افراد درگیر این مشکل میتوانند با مصرف داروهای شیمیایی شروع به درمان کنند. یکی دیگر از راههای بسیار مفید درمان خون غلیظ با میوه است که در کم کردن تعداد هموگلوبین خون نیز تأثیر دارد. در این مقاله مروری بر روشهای درمان غلظت خون با میوه خواهیم داشت.
این ماده غذایی قرنهاست که برای پرفشاری خون و غلیظ بودن آن تجویز میشود. اگر سیر به طور خام مصرف شود، باعث کاهش غلظت خون میشود و از انسداد رگها جلوگیری میکند. همچنین سیر با آزاد کردن مادهای به نام نیتریک اکسید در بدن، باعث گشاد شدن رگها، جریان یافتن بیشتر خون و جلوگیری از لخته شدن آن میشود
این گیاه بیشتر برای زمانی که ترش کردن اتفاق میافتد و احساس تهوع و استفراغ به سراغ فرد میآید، استفاده میشود، اما برای کاهش پرفشاری خون و رقیق شدن آن هم توصیه میشود. بهتر است به میزان یک یا دو قاشق چایخوری در داخل چای یا آب جوش حل و نوش جان کنید.
در چای سبز ترکیبی وجود دارد که باعث میشود غلظت خون هر فرد ثابت بماند. این ترکیب که به اصطلاح EGCG نام دارد، بر سلولهای دیواره رگ اثر میگذارد و باعث میشود دیواره رگ از حالت سخت و سفت خود خارج شود و خون راحتتر به جریان بیفتد.
میتوانید برای درمان مشکل غلیظ شدن خون مقداری آویشن و عناب را همانند چای در قوری دم و روزی چند وعده مصرف کنید. بهترین زمان استفاده از این دمنوش در فصل بهار است که باعث زدودن مواد مضر از بدن میشود و به بهبود سلامت کمک میکند.
توجه| از مصرف خودسرانه، بدون مشورت پزشک و بیش از اندازه این مواد خودداری کنید.
منبع: آخرین خبر