مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ فدراسیون وزنهبرداری بعد از تاریخسازی بانوی ایرانی، روی مسابقات المپیک پاریس برنامهریزی میکند. بعد از آنکه الهام حسینی با کسب مدال طلای وزنهبرداری بزرگسالان آسیا برای ورزش ایران تاریخسازی کرد، فدراسیون وزنهبرداری نیز برنامهریزیهایی را برای حضور هرچهبهتر بانوان وزنهبردار در پاریس انجام داده است.
سیدهالهام حسینی در مسابقات وزنهبرداری که در بحرین درحال برگزاری است، در گروهA دسته ۸۱کیلوگرم توانست اولین مدال طلای بزرگسالان بانوان ایران را کسب کند. این ورزشکار لرستانی با رکورد ۱۰۲کیلوگرم در حرکت یکضرب به مدال طلا رسید. حسینی در حرکت دوضرب هم به رکورد ۱۲۵کیلوگرم رسید تا با ثبت مجموع ۲۲۷کیلوگرم، سه مدال طلای خوشرنگ کسب کند.
مدال حسینی اولین مدال تاریخ وزنهبرداری زنان در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا و نخستین مدال طلای زنان وزنهبردار ایران در همه ردههای سنی در قاره کهن بود؛ مدالی که با واکنشهایی مختلف کارشناسان این رشته روبهرو شد. سجاد انوشیروانی، سرپرست فدراسیون وزنهبرداری، با اشاره به این تاریخسازی اظهار کرد: باید به سیدهالهام حسینی تبریک بگویم. او توانست یک دستاورد تاریخی برای زنان ایران در رشته وزنهبرداری کسب کند.
این مدال راهبرد وزنهبرداری ایران را مشخص خواهد کرد. وی ادامه داد: بعد از کسب سکوی قهرمانی آسیا باید برای مسابقات جهانی و المپیک۲۰۲۴ پاریس برنامهریزی کنیم. کیفیت مسابقات قهرمانی آسیا خوب بود و حسینی در این دوره بسیار عالی کار کرد. دارنده مدال نقره بازیهای المپیک۲۰۱۲ لندن با اشاره به توجه ویژه مسئولان ورزش ایران به وزنهبرداری زنان گفت: برنامه خوبی برای وزنهبرداری زنان داریم و برای ما خیلی مهم است که برای اولینبار در بازیهای المپیک حضور داشته باشیم و به سکوی مدال در بخش زنان برسیم.
بانوی تاریخساز وزنهبرداری ایران گفت: از روز اول که وزنهبرداری را شروع کردم، هدفم این بود که روزبهروز خودم را به سکوها نزدیک کنم و رکوردم را افزایش دهم و الان نیز به طلای آسیا بسنده نمیکنم و اهدافی بلندتر برای خودم ترسیم کردهام. سیدهالهام حسینی پس از کسب سه طلای وزنهبرداری قهرمانی آسیا و تاریخسازی در این رشته اظهار کرد: حقیقتا از روز اول که وزنهبرداری را شروع کردم، با عشق و علاقهای که به این رشته دارم، هدفم این بود که روزبهروز خودم را به سکوها نزدیک کنم و رکوردم را افزایش دهم. مسیر آسانی نبوده و نیست و با آسیبدیدگی، درد و رنج همراه است که سرعت را کم و گاه ورزشکار را متوقف میکند.
وی ادامه داد: در هر مسابقهای که حضور یافتم، تجربه بهدست آوردم و این تجربهها در مسابقات قهرمانی آسیا به کمکم آمد. مسابقه آسانی نبود. بهشخصه در شروع رقابت یکضرب خیلی وضع پایداری نداشتم؛ اما در حرکت سوم جبران شد. از پنج ماه پیش کمرم آسیب دیده است و باتوجهبه حضور در بازیهای کشورهای اسلامی در قونیه، زمانی برای ریکاوری نداشتم. بعد از بازگشت از قونیه کرونا گرفتم و آنطورکه باید نتوانستم تمرین کنم و عقب افتادم. بااینحال تجربههای قبلی و دعای خیر پدر و مادرم و انرژی دوستانم به کمکم آمد تا عملکرد خوبی داشته باشم. بانوی طلایی وزنهبرداری ایران اظهار کرد: کارم سختتر شده است و برای اینکه خودم را به مسابقات جهانی و المپیک برسانم، باید تلاش زیادی کنم؛ چراکه توقع از من بیشتر شده است.