به گزارش شهرآرانیوز، دنیای خوشمزه ترشیها پر از تنوع و زیبایی است، به ویژه ترشیهای تابستانی که در این در روزهای داغ تابستانی میتواند یک چاشنی خوب در کنار غذایتان باشد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشیهای آلبالو، گیلاس، انجیر، انگور و گوجه سبز را آموزش میبینید.
مواد لازم:
گوجه سبز: ۱ کیلو
شکر: ۲۵۰ گرم
سرکه: ۲ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشهای استفاده میشود ریخته درب آن را میبندیم و در جای خنک قرار میدهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.
مواد لازم:
گیلاس درشت: ۲ کیلو
فلفل سبز: ۲۰۰ گرم
سرکه: به اندازه لازم
ترخان: مقداری
نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه:
گیلاسها را بعد از شستشوی کامل درون ظرفی مناسب که همان ظرف ترشی شماست ریخته و لا به لای آن ابتدا ترخان و کمی فلفل قرار دهید و بعد سرکه و نمک را خوب حل کرده و به آن اضافه کنید. در جای خنک ترشی را قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
مواد لازم:
انگور سفید: ۲ کیلو گرم
سرکه: ۲ لیوان
نمک:۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیفتد.
مواد لازم:
انجیر: ۲ کیلو گرم
شکر: ۷۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه: به اندازه لازم
طرز تهیه:
شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلو گرم
نمک و سرکه: به اندازه کافی
طرز تهیه:
آلبالو را تمیز کرده در صافی ریخته و مقداری به آن نمک میزنیم. چند ساعت میگذاریم بماند و بعد آلبالو را در ظرفی دهان گشاد ریخته و ظرف را پر از سرکه میکنیم. در ظرف را محکم میبندیم و در جای خنگ میگذاریم.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
ترشی تابستانی را میتوانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب است.
منبع: نمناک