به گزارش شهرآرانیوز، آجیلها بهسبب داشتن آنتیاکسیدان، برای قلب مفید هستند و التهاب و روند پیری را کاهش میدهند.
دکتر لی برک، پژوهشگر این تحقیق گفت: نتایج این مطالعه نشان میدهد که آجیلها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز نیز مفید خواهند بود.
برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل از قبیل گردو، گردوی آمریکایی، پسته، بادامزمینی، بادامهندی و بادامدرختی را مصرف کردند.
امواج مغزی آنها با استفاده از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازهگیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتیاکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است.
محققان اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها نیز هست.
خواص پسته
۱. خواص آنتیاکسیدانی:
پوستههای پسته حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان هستند. این آنتیاکسیدانها، رادیکالهای آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل میشوند، خنثی میکند. این رادیکالها باعث ایجاد بیماریهای قلبی و سرطانی میشوند.
۲. بهبود سلامت قلب:
مصرف روزانه پسته، الدیال یا کلسترول بد را در بدن کاهش میدهد. این آجیل یک منبع غنی از اسید آمینه میباشد که مانع از تشدید عروق و تشکیل لختههای خون میشود.
۳. مدیریت وزن:
برای کسانی که رژیم غذایی دارند، پسته یک انتخاب عالی است. پسته دارای کالری کم، پروتئین زیاد، چربیهای اشباعشده، و اشباعنشده کم است که همه برای حفظ وزن ایدهآل بسیار مناسب هستند.
۴. جلوگیری از بیماریهای ماکولا:
پسته حاوی آنتیاکسیدانهای کاروتنوئید مانند لوتئین و زاکستین است. این آنتیاکسیدانها به کاهش خطر ابتلا به بیماری ماکولا در سالمندان کمک میکنند.
۵. کمک به بهبود هضم:
پسته یک منبع عالی از فیبر رژیمی است که بر عملکرد سیستم گوارش تاثیر مثبت میگذارد.
۶. کمک به جذب آهن:
پسته حاوی مقدار زیادی مس است که در جذب آهن بیشتر از مواد غذایی به بدن کمک میکند و این میتواند شانس مبارزه با بیماریهایی مانند کمخونی را افزایش دهد؛ زیرا تعداد هموگلوبینها را افزایش میدهند و باعث افزایش جریان خون میشود.
۷. پسته برای تقویت قوای جنسی:
پسته به شدت بر قوای جنسی مردان تاثیر میگذارد، مطالعات نشان داده است که مردان با مصرف روزانه حدود ۱۰۰ گرم آجیل، به مدت سه هفته، میتوانند اختلال نعوظ خود را حدود ۵۰ درصد بهبود بخشند.
۸. کنترل دیابت:
پسته حاوی آنتیاکسیدان است که به کاهش فرایند گلیکاسیون (قندیشدن) و کنترل دیابت کمک میکند و همچنین میتواند سطح قندخون و فشارخون را متعادل کند.
۹. خاصیت ضدالتهابی:
محتوای ویتامین E و C عوامل ضدالتهابی موجود در پسته، میتواند به کاهش التهاب در هر قسمت از بدن کمک کند.
۱۰. محافظت از نورونها و عصب:
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین B۶ است که به ساخت اسید آمینه ضروری کمک میکند که برای ضربان قلب و عروق بسیار مفید است. به همین خاطر این آجیل نقش بسیار مهمی در حفظ سیستم عصبی بدن ایفا میکند.
۱۱. تقویت سیستم ایمنی بدن:
پسته به دلیل اینکه منبع غنی ویتامین B۶ است میتواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد. این ویتامین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و در جلوگیری از انواع عفونتها و سرطانها موثر است.
منبع: سرگرمی روز