سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

کنترل خشم با مواد غذایی سالم

  • کد خبر: ۲۲۰۹۹۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
کنترل خشم با مواد غذایی سالم
بعضی از افراد در زمان عصبانیت به غذا خوردن پناه می‌برند و به اصطلاح پرخوری عصبی دارند، اما میتوان با رعایت یک سری نکات تغذیه‌ای از این موضوع جلوگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تسکین عصبانیت با خوردن غذا می‌تواند از چند جهت نتیجه معکوس داشته باشد. وقتی عصبانی هستیم، اغلب غذا‌های ناسالم را انتخاب می‌کنیم و علاوه بر این، افزایش احساسات منجر به یک حالت تمایل به فرار از موقعیتی که داریم، می‌شود. این امر سبب می‌شود هاضمه عملکرد مطلوبی نداشته باشد و باعث مشکلاتی مانند اسهال یا یبوست می‌شود.

کنترل خشم با تخم مرغ 

اگر حس می‌کنید که به آسانی و بی دلیل عصبانی می‌شوید شاید میزان ویتامین B در بدنتان کم است. این ویتامین احساس خشم و عصبانیت را در بدن کاهش می‌دهد منبع طبیعی این ویتامین در تخم مرغ یافت می‌شود. دانشمندان آمریکایی دریافتند تخم مرغ بهترین ماده غذایی برای مقابله با استرس است. همچنین مواد غذایی که قندخون را تنظیم می‌کنند مصرفشان در مواقع خشم و عصبانیت توصیه می‌شود.

گاز زدن هویج و کرفس در هنگام عصبانیت احساس آرامش را در فرد ایجاد می‌کند. اگر از افرادی هستید که هنگام عصبانیت دچار افزایش فشار خون می‌شوید بهتر است کرفس بخورید، زیرا کرفس فشار خونتان را کاهش می‌دهد و به کاهش اضطراب و افزایش آرامشتان کمک می‌کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و می‌تواند برای ایجاد حس آرامش بسیار مفید باشد.

وقتی عصبی هستید برای خود دمنوش دم کنید 

دمنوش‌هایی مثل دمنوش چای سبز، دمنوش لیمو، دمنوش گل محمدی، دم‌کرده بابونه و گل گاوزبان در ایجاد حس آرامش در فرد عصبانی موثر است و دارای خواص آرامش بخش و تسکین دهنده اعصاب هستند.
بادام هندی، دانه‌های کدو تنبل و اسفناج پخته شده، ذرت بو داده و بادام زمینی از دیگر مواد غذایی هستند که در هنگام عصبانیت خوردن آنها توصیه می‌شود.

مواد غذایی دارای ویتامین B مصرف کنید 

بلوبری و آووکادو جزو میوه‌های پرخاصیت که در آرام شدن اعصاب و ریلکس شدن فرد تاثیر قابل توجهی دارند. خرما، کشمش و دیگر خوراکی‌هایی که شیرینی سالم دارند، می‌توانند در افزایش حس آرامش افراد نقش داشته باشند. همچنین غلات کامل و سبوسدار منابع غنی ویتامین‌های گروه B هستند که دریافت کافی و به اندازه آنها در ثبات روحی و خلقی و پیشگیری از استرس و افسردگی نقش مهمی دارد.

همچنین سبزیجات با رنگ سبز تیره و مواد غذایی مانند انواع لوبیا، پرتقال و ... سرشار از اسید فولیک است. کمبود اسید فولیک منجر به حالاتی مانند خستگی، تحریک پذیری و آشفتگی می‌شود. مرکبات، منابع غنی از امگا ٣، لبنیات کم چرب، روغن آفتابگردان و جوانه گندم از دیگر مواد غذایی هستند که در کاهش عصبانیت و خشم موثر است.

هنگام عصبانیت نخوردید 

مواد غذایی حاوی کربوهیدرات همچون قندها، نشاسته‌ها و فیبرها، مواد غذایی خیلی چرب، نوشیدنی‌های کافئین‌دار، مواد غذایی با طبع گرم، گوشت، بستنی، نوشیدنی‌های الکی و انواع چیبس و پفک را در هنگام عصبی شدن مصرف نکنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->