تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

غربالگری دیابت و فشارخون ۲میلیون کارگر در خراسان رضوی (۲۰ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۵۴۶۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
غربالگری دیابت و فشارخون ۲میلیون کارگر در خراسان رضوی (۲۰ دی ۱۴۰۲)
مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز چهارشنبه(۲۰ دی ۱۴۰۲) در مرکز بهداشت استان برگزار شد.

مجید جعفری‌نژاد، معاون فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در ابتدای این مراسم با اشاره به ضرورت‌های حفظ سلامت اجتماعی و پیشگیری از ابتلا به دیابت و فشارخون عنوان کرد: پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون با هدف کنترل سلامتی جامعه هدف و جلوگیری از بروز آسیب‌های آینده طراحی شده است.

وی ادامه داد: امروزه بیش از ۶۰ درصد از جامعه ما دارای شاخص توده بدنی بالایی هستند و ۳۰ درصد جامعه نیز دیابتی شده اند که این، به سبک زندگی اشتباه ما باز می‌گردد.

جعفری‌نژاد خاطرنشان کرد: از ابتدای آغاز طرح غربالگری دیابت و فشارخون، ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از افراد بالای ۱۸ سال در محدوده تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده‌ که یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از آنان تحت غربالگری قرار گرفته‌اند و با تفاهم‌نامه‌ای که با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد خواهیم کرد، جامعه هدف این اداره را هم پوشش خواهیم داد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز مبنی بر الزامات این غربالگری و هم‌پوشانی آن با آزمایش‌های بدو استخدام کارگران توضیح داد: آنچه مشخص است این است که طبعا رفتار‌های بدنی افراد همواره یکسان نیست و بعید است کسی که معاینات بدو استخدام را سپری می‌کند، مثلا ۳ سال بعد هم به همان صورت باقی بماند.

پوشش حداکثری سلامت کارگری

همچنین محمدامین بابایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در ادامه این مراسم طی سخنانی عنوان کرد: سلامت نیروی کار برای ما اهمیت فراوانی دارد و بازرسی‌های بسیاری با همکاری معاونت بهداشتی در حوزه ایمنی داشته‌ایم.

وی با اشاره به فعالیت‌های مشترک با شبکه بهداشت ادامه داد: گزارش‌های مشترک در حوزه سلامت برپایه اهمیت سلامت کارگران و کارفرمایان برای ما حائز اهمیت است و امروز هم محور فعالیت مشترک ما غربالگری ملی دیابت و فشارخون است.

بابایی ادامه داد: ما در سراسر استان قریب به ۲ میلیون نفر جامعه کارگری داریم که در قالب این غربالگری مورد معاینه قرار خواهند گرفت و پس از پایان این طرح ملی، بازهم به فعالیت‌های مشترک با معاونت بهداشتی دانشگاه ادامه خواهیم داد.

وی درخصوص اقدامات لازم پس از غربالگری کارگران توضیح داد: افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون شده باشند، به صورت رایگان در مراکز درمانی تامین اجتماعی تحت درمان قرار خواهند گرفت و در صورت افزایش بیماری یا سایر موارد، می‌توانند از مرخصی‌های استعلاجی هم بهره‌مند شوند.

گفتنی است، از الزامات تفاهم‌نامه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با معاونت بهداشت دانشگاه، بهره‌مندی از ظرفیت‌های طرفین در زمینه فرهنگ‌سازی و سواد سلامت و پیشگیری از بیماری در کارگران خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->