به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنباتهای خاص و خوشمزهای است که میتوان در مهمانیها و عصرانهها، همراه با نوشیدنیهای گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغزهای دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت میگذاریم؛ پساز گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه میکنیم. دقت کنید که تا حلشدن شکر، مواد را هم نزنید.
در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم میزنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه میکنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد بهدستآمده را داخل سینی یا قالب میریزیم.
بعداز گذشت ده دقیقه، سوهانها سفت میشوند و میتونیم آنها را بهراحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.
امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.