به گزارش شهرآرانیوز، اگر به دنبال کیک برای دورهمیهای خود هستید که علاوه بر طعم خاص، نیازی به تزئین نداشته باشد، کیک زبرا انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. کیک زبرا علاوه بر ظاهری زیبا، بسیار خوشطعم است. در ادامه آموزش پخت کیک زبرا را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا سفیده و زردهها را از یکدیگر جدا میکنیم.
در ظرفی جدا سفیدهها را با ۱/۴ پیمانه از شکرها هم میزنیم تا پف کند، به طوری که وقتی ظرف را کج میکنید مواد نریزند.
سپس زردهها را با همزن میزنیم و شیر را به آنها اضافه میکنیم و آرام آرام شکر را به مواد اضافه میکنیم تا غلیظ و کرمرنگ شود؛ در ادامه روغن را به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شوند.
آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم.
بعداز یکدست شدن مواد، سفیدههایی که از اول هم زده بودیم را اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به یک قسمت آرد سفید و به قسمت دیگر کاکائو الکشده اضافه میکنیم.
مواد را کاملا هم میزنیم و مطابق فیلم، با استفاده از ملاقه، کمی از مواد سفید و کمی از مواد شکلاتی را داخل قالب میریزیم.
در انتها روی کیک را از وسط به سمت کنارهها و از کنارهها به سمت وسط با استفاده از یک سیخ میکشیم تا طرحی زیبا ایجاد شود. سپس داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
امیدوارم این کیک زبرا خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.