به گزارش شهرآرانیوز، یکی از انواع کیکهایی که علاوه بر طعم عالی، خاصیت زیادی هم دارد، کیک کدوحلوایی است. این کیک دارای ویتامینهای A، E، C است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. در ادامه طرز تهیه کیک کدوحلوایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
برای درست کردن این کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکنیم، سپس سفیده را باهمزن برقی هم میزنیم تا کاملا پفکی شود.
زردهها کمی هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
پوره کدو حلوایی را به زردهها اضافه میکنیم و وقتی مخلوط شدند کم کم شکر را اضافه میکنیم تا کاملا دانههای شکر در مخلوط باز شوند.
سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و به مواد قبلی اضافی میکنیم و به صورت دورانی و به ارامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند؛ در آخر سفیدههای فرم گرفته را به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. وقتی مواد یکدست شد، داخل قالب مورد نظر میریزیم و روی مواد را با گردو رنده شده تزئین میکنیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه میگذاریم.
کیک شما آماده است، امیدوارم بپسندین.