صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأمین اعتبار بیمارستان شهید آیت‌الله رئیسی نیشابور با طرح نشان‌دارکردن مالیات

  • کد خبر: ۳۰۴۹۴۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
با طرح نشان‌دارکردن مالیات، مبلغ ۵۰۲ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی شهید آیت‌الله رئیسی با مشارکت صاحبان مشاغل حقیقی در روز‌های تسلیم اظهارنامه مالیاتی و تکمیل فرم تبصره ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم تأمین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مالیاتی که می‌دهیم کجا هزینه می‌شود؟ این یکی از پرتکرارترین پرسش‌های مؤدیان مالیاتی است و مثلا یک نمونه کوچک از پاسخ‌های به این سؤال می‌تواند «تکمیل بیمارستان ۲۰۴تختخوابی شهید آیت‌ا... رئیسی در نیشابور» آن هم پس از ۹ سال باشد. در این صورت۴۰درصد کمبود تخت بیمارستانی در مناطق زیرپوشش دانشگاه‌علوم پزشکی نیشابور جبران و برای بیش از سیصدنفر از کادر درمان اشتغال ایجاد می‌شود. همچنین رفت‌وآمد ساکنان این منطقه به مشهد برای درمان کاهش می‌یابد.

اگر خاطرتان باشد در چند گزارش به موضوع طرح نشان‌دارکردن مالیات پرداختیم، اما اگر بخواهیم خلاصه برایتان بگوییم آیین‌نامه اجرایی «نشان‌دارکردن مالیات‌ها» که در دهم تیر امسال در هیئت وزیران دولت سیزدهم تصویب و از ۴مرداد به‌طور رسمی رونمایی شد با استقبال خوبی همراه بود. از طریق این طرح مؤدیان (فرم تبصره ۱۰۰) می‌توانستند محل هزینه‌کرد مالیات خود را انتخاب کنند.

با اجرایی‌شدن این مصوبه از بین ۲۰۸ پروژه پیشنهادی ۱۳۹ طرح و پروژه در خراسان رضوی به صورت ۱۰۰ درصد تأمین اعتبار و اعتبار دیگر پروژه‌ها نیز تاحدودی تأمین شد. دستگاه‌های مربوط موظف‌اند که پروژه‌های تأمین اعتبار شده را تا پایان سال تکمیل کنند. خلاصه اینکه اگر برایتان مهم است مالیات پرداختی شما کجا هزینه شود بعد از این می‌توانید در زمان تکمیل فرم تبصره ۱۰۰ محل هزینه‌کرد آن را مشخص کنید.

تکمیل بیمارستان پس از ۹ سال

با طرح نشان‌دارکردن مالیات، مبلغ ۵۰۲میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این بیمارستان با مشارکت صاحبان مشاغل حقیقی در روز‌های تسلیم اظهارنامه مالیاتی و تکمیل فرم تبصره۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم تأمین شده است. می‌توان گفت با پیگیری نهاد‌های مربوط تا پایان سال این بیمارستان به چرخه خدمت‌رسانی این مناطق و همچنین زائران و مسافرانی که در مسیر تهران به مشهد تردد می‌کنند، وارد می‌شود.

حالا بگذارید برایتان از مشخصات این بیمارستان و بخشی از مزایای تکمیل آن بگوییم. دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه با جمعیت نزدیک به ۶۰۰هزار نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند. تعداد تخت‌های بیمارستانی این منطقه ۴۸۰تخت است که نسبت به میانگین کشوری، این حوزه با کمبود ۵۲۰تخت روبه‌روست.

عملیات عمرانی بیمارستان آموزشی و درمانی ۲۰۴تختخوابی «شهید آیت‌ا... رئیسی» با ۱۷هزار مترمربع در پنج و نیم طبقه از سال ۱۳۹۴ آغاز شده که با افتتاح آن حدود ۴۰درصد کمبود تخت بیمارستانی، در این چهار شهرستان جبران می‌شود و حدود ۴۳درصد تخت‌های بیمارستانی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزایش می‌یابد. همچنین رفت‌وآمد ساکنان این چهار شهرستان برای موارد درمانی به مشهد بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.

همچنین این بیمارستان فقط در مرحله اول بیش از سیصد پزشک، پرستار و کمک پرستار را به کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اضافه کرده و در مراحل بعدی کادر درمانی بیشتری برای بخش‌های مختلف این بیمارستان استخدام و به‌کارگیری می‌شوند. این نیرو‌ها هم اکنون برای خدمت‌رسانی منتظر تکمیل عملیات عمرانی بیمارستان «شهید آیت‌ا... رئیسی» هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.