عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برق‌رسانی با نشان‌دارکردن مالیات

  • کد خبر: ۳۰۵۸۹۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
برق‌رسانی با نشان‌دارکردن مالیات
اعتبار موردنیاز چهار پروژه برقی خراسان رضوی به انتخاب مردم از محل پرداخت مالیات به‌ طور کامل تأمین شد.
ملیحه فلاح
خبرنگار ملیحه فلاح

به گزارش شهرآرانیوز؛ «چهار پروژه برقی در خراسان رضوی با نیاز به حدود ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار به انتخاب مردم و از محل پرداخت مالیات تأمین اعتبار شد.» این برشی از صحبت‌های مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی درباره نتایج طرح نشان‌دارکردن مالیات است.

شاید برخی بگویند که این اعداد و ارقام برای حل مشکلات ناترازی انرژی چشمگیر نیست، ولی باید بدانید پروژه‌هایی از این دست برای همین اعداد و ارقام سال‌ها روی زمین می‌ماند. اگر به دنبال توسعه اقتصادی و رشد تولید باشیم، طبیعی است که هر سال روند رشد مصرف را تجربه کنیم؛ بنابراین تولید برق باید باتوجه به نیاز توسعه پیدا کند. این توسعه یا از طریق ایجاد نیروگاه‌های حرارتی باید محقق شود یا نیروگاه تجدیدپذیر. 

البته در گزارش روز قبل به اهمیت توجه به نیروگاه‌های تجدیدپذیر پرداختیم. به هر حال برای مدیریت فاصله تولید با مصرف یا رفع ناترازی نیاز است توسعه نیروگاهی اتفاق بیفتد، اما یکی از چالش‌های این توسعه نیروگاهی نیاز به سرمایه‌گذاری است که باتوجه به محدودیت منابع بودجه نمی‌توان خیلی روی دولت حساب کرد و فلش‌ها به سمت سرمایه بخش خصوصی می‌رود. حالا چه بهتر که این منابع به انتخاب شما و از مالیات پرداختی خودتان باشد. در چند گزارش متعدد درباره نتایج طرح «نشان‌دارکردن مالیات‌ها» نوشتیم.

تأمین برق استان

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی این‌بار درباره انتخاب تأمین برق استان توسط مردم برای نحوه هزینه کرد مالیات‌های پرداختی در این طرح می‌گوید. به گفته شاکررضا مریدی اعتبار چهار پروژه تأمین برق در استان با انتخاب خود مؤدیان از طریق پرداخت مالیات به صورت ۱۰۰ درصد تأمین شده است.

در این راستا حدود ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل پرداخت مالیات برای تکمیل این پروژه‌ها اختصاص یافت. او می‌افزاید: از طریق این طرح ۷ میلیارد تومان برای پروژه تأمین برق شهرک صنعتی مشهد، ۵ میلیارد تومان برای پروژه ایجاد پست برق شهرک صنعتی قوچان ۲، ۵ میلیارد تومان برای پروژه احداث پست ۱۳۲کیلوولت شهرک صنعتی جغتای و ۶۰۰ میلیون تومان برای برق‌رسانی به ناحیه صنعتی کمال‌الملک تأمین اعتبار شد.

به گفته او از میان پروژه‌های پیشنهادشده در طرح نشان‌دار کردن مالیات، چهار پروژه مربوط به حوزه تأمین برق صنایع بود که به انتخاب مردم همه این پروژه‌ها از طریق مالیات پرداختی آنها به‌طور کامل تأمین اعتبار شد.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی می‌گوید: در میان ۲۰۸ پروژه و طرح ملی و استانی که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور انتخاب و به سازمان امور مالیاتی معرفی شده بود، چهار پروژه مربوط به برق صنایع استان بود که هر چهار پروژه توسط مردم برای تأمین مالی ۱۰۰ درصدی انتخاب شد.

اهمیت اجرای طرح

شاکری با اشاره به اهمیت اجرای این طرح در مردمی‌سازی اقتصاد می‌افزاید: آیین‌نامه اجرایی «نشان‌دارکردن مالیات‌ها» که در دهم تیر امسال در هیئت وزیران دولت سیزدهم تصویب و از ۴مرداد به‌طور رسمی رونمایی شد با استقبال خوبی همراه بود.

از طریق این طرح مؤدیان فرم تبصره۱۰۰ (یعنی کسانی که بدون ارائه اظهارنامه تعیین مالیات خود را به بررسی‌های سامانه‌ای و داده‌محور سازمان امور مالیاتی سپردند.) می‌توانند محل هزینه‌کرد مالیات خود را انتخاب کنند. این طرح توانست بودجه مورد نیاز ۱۳۹طرح و پروژه در خراسان رضوی را به‌طور کامل و همچنین بخشی از نیاز دیگر پروژه‌ها را تأمین کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->