چهارمین روز متوالی آلودگی در کلانشهر مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیگیری ۳ محور مهم مطالبه مردم از اتوبوس‌رانی مشهد | پاسخ‌هایی برای دغدغه‌ای همگانی محله وکیل‌آباد مشهد در مسیر تحول و بهسازی آغاز تحول در وکیل‌آباد مشهد با تصویب طرح تفصیلی و اجرای پروژه‌های زودبازده| اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی محله (۹ خرداد ۱۴۰۴) توسعه پایدار شهری در گرو مشارکت واقعی مردم و تشکل‌های مردمی است پیشرفت شتابان پروژه‌های پل شهید فهمیده و خیام مشهد | پنج پل جدید ترافیکی مشهد تا بهار ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود شهردار مشهد مقدس: ۴۷ پروژه ازجمله ۱۲ کلان پروژه شهر مشهد در دست اجراست هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۸ خرداد ۱۴۰۴) وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ۱۸ درصدی مهاجرت پزشکان و ۳۵ درصدی پرستاران آخرین جزئیات از حادثه تیراندازی در تویسرکان | چند نفر جان باختند؟ (۸ خرداد ۱۴۰۴) مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌های مردمی است تأکید شهردار مشهد مقدس بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ آغاز‌به‌کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است
سرخط خبرها

سرنوشت نامعلوم بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۰۳۳۳۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
سرنوشت نامعلوم بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد
در حالی که زمان افتتاح اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد، نیمه آذرماه اعلام شده بود، همچنان زمان بهره‌برداری از آن مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه بیمارستان حاشیه شهر مشهد، اکنون هشتمین سال خود را در بلاتکلیفی می‌گذراند، پروژه‌ای که سال ۹۵ کلنگ آن به زمین خورد و قرار بود حدود پنج سال بعد به نتیجه برسد، اما هنوز هم خبری از بهره‌برداری آن نیست. حجم بالای این پروژه در سال ۱۴۰۰، کار را به جایی رساند که قرار شد به‌مرور قطعه‌های پازل این بیمارستان در کنار هم قرار بگیرد. اولین قطعه، تکمیل بخش اورژانس آن بود که تاکنون هیچ‌کدام از وعده‌های مکرر و تاریخ‌های مختلفی که برایش اعلام شده، سرانجامی نداشته است.

تناقض آماری درباره پیشرفت فیزیکی پروژه

اوایل مهر ماه، اواخر آبان و اواسط آذر ماه جاری، آخرین موعد‌هایی است که برای افتتاح بخش اورژانس داده شد، اما حال معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در اواسط آذر در پاسخی مکتوب به شهرآرا اعلام کرد که «اورژانس بیمارستان حاشیه شهر ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات عمرانی آن تا آخر آذر ماه به پایان می‌رسد.» 

البته که پایان این عملیات به‌معنای افتتاح اورژانس نیست، زیرا نیاز به تجهیزات دارد بنابراین زمان بهره‌برداری از این بخش هنوز معلوم نیست. اعلام پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی این بخش، در حالی است که تیرماه امسال پیشرفت فیزیکی بخش اورژانس ۴۰ درصد اعلام شد و مهر ماه امسال یعنی چهار ماه بعد از آن تاریخ، علیرضا مسلم بیان کرد که پیشرفت فیزیکی این بخش به ۷۰ تا ۷۵ درصد رسیده است. 

حال حتی اگر فرض بگیریم اکنون عدد پیشرفت فیزیکی این بخش از بیمارستان نه‌تنها ۶۰ درصد، بلکه حدود ۷۵ درصد است و طبق گفته مسلم تا پایان آذر عملیات عمرانی آن به پایان برسد؛ آیا پیشبرد فیزیکی ۲۵ درصدی کار در بیست روز باقی‌مانده از نهمین ماه از سال امکان‌پذیر است؟ آن هم در وضعیت کنونی کمبود بودجه! زیرا مسلم پیش از این نیز درباره دلیل تغییر‌های متعدد در زمان افتتاح آن به شهرآرا گفته بود که این پروژه هیچ منبع اعتباری ندارد و از محل دانشگاه تأمین اعتبار می‌شود، بنابراین تحت تأثیر درآمد‌های این نهاد است.

برای تکمیل محوطه اورژانس نیازمند اعتبار هستیم

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه محوطه اورژانس نیز در حال انجام است، اما کمبود اعتبار داریم، اظهار کرد: دلیل تحقق‌نیافتن وعده افتتاح اورژانس در شهریورماه، نبود اعتبار بوده است.

مسلم با بیان اینکه در پی دستور وزیر بهداشت برای تأمین اعتبارات، این‌کار در حال انجام است، افزود: برای تسریع روند اورژانس از وزیر و نمایندگان مجلس در حال پیگیری هستیم. ضمن اینکه باید اعتبارات از چندین محل شامل اعتبارات عمومی، مولدسازی، نفت و استانی تأمین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->