بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کشف ۳ فرار مالیاتی بزرگ در یک استان

  • کد خبر: ۳۰۴۵۲۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
کشف ۳ فرار مالیاتی بزرگ در یک استان
کشف سه فقره فرار مالیاتی بزرگ در یک استان با استفاده از هوش مصنوعی و ثبت روابط مالی نشان داد که سوءاستفاده از حساب‌های اجاره‌ای و دستگاه‌های پوز صوری، منجر به کتمان میلیارد‌ها ریال درآمد شده است. ۹.۲ میلیارد تومان مالیات از این مؤدیان مطالبه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از شناسایی سه مورد فرار مالیاتی بزرگ در استان گلستان خبر داد. شاهین مستوفی اعلام کرد که در مجموع ۹ میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان برگ تشخیص مالیاتی برای این موارد صادر شده است و مالیات مربوطه در مرحله وصول قرار دارد.

رستوران با نشان تجاری معتبر:

این واحد صنفی در سال ۱۴۰۱، با استفاده از دستگاه کارتخوان متصل به پرونده مالیاتی یکی از بستگان سببی خود، ۶۰۰ میلیارد ریال از درآمد خود را کتمان کرده بود. این در حالی است که درآمد ابراز شده این رستوران تنها ۱۵۰ میلیارد ریال بود. مالیات متعلقه به مبلغ ۸.۳ میلیارد تومان پس از طی فرآیند قانونی مطالبه شده و در حال وصول است.

دندانپزشک فعال:

یکی از دندانپزشکان استان در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ با استفاده از حساب‌های بانکی اجاره‌ای مرتبط با اشخاص نسبی منشی مطب خود، ۹۹ میلیارد ریال درآمد را کتمان کرده بود. این مودی تنها ۲۹ میلیارد ریال درآمد ابراز کرده بود. مالیات متعلقه به مبلغ ۷ میلیارد ریال از طریق برگ تشخیص متمم صادر و مطالبه شده است.

واحد شغلی فعال در طب سنتی:

این واحد با تشکیل پرونده‌های صوری به نام همسر و فرزندان خود و استفاده از دستگاه‌های کارتخوان مربوط به این پرونده‌ها، ۷۰ میلیارد ریال از درآمد خود را در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کتمان کرده بود. مودی تنها ۶۰۰ میلیون ریال درآمد در اظهارنامه تسلیمی خود ابراز کرده بود. مالیات متعلقه به مبلغ ۲.۹ میلیارد ریال مطالبه شده و در حال وصول است.

به‌کارگیری هوش مصنوعی در کشف فرار مالیاتی

شاهین مستوفی تأکید کرد که این موفقیت‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، استفاده از سامانه‌های مالیاتی و به‌کارگیری قواعد هوش مصنوعی برای شناسایی ذینفعان واقعی حساب‌های اجاره‌ای به دست آمده است.

وی افزود که با همکاری مرکز اطلاعات مالی و ثبت روابط سببی و نسبی افراد، اقدامات مقتضی برای شناسایی، مطالبه و وصول مالیات از مودیان واقعی انجام شده است. این تلاش‌ها در راستای تحقق عدالت مالیاتی و جلوگیری از سوءاستفاده‌های مالی صورت گرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->