برای تهیه شیرینی نسکافهای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.
شهرآرانیوز ،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوبترین طعمها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافهای
تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری
دستورپخت شیرینی نسکافهای
ابتدا سفیده و زرده تخممرغ از هم جدا میکنیم.
سفیده را با همزن برقی هممیزنیم تا کاملا فرم بگیرد.
زردههارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هممیزنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
آرام آرام شکر را اضافه میکنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هممیبزنیم.
در آخر سفیدههای فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه میکنیم و به آرامی هممیزنیم تا پف کیک نخوابد.
مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم.
موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین
وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دورکاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامهها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هممیزنیم.
میتوانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.
خامه را داخل قیف میریزیم و طبق فیلم تزئین میکنیم.