صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟

  • کد خبر: ۳۱۴۲۶۳
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
مطالعات نشان می‌دهد زوال شناختی در کسانی که به طور متوسط روزانه حداقل یک وعده سبزیجات می‌خورند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف این گروه غذایی را دارند، ۳۲ درصد کمتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق تحقیقات، روند تحلیل حافظه در افرادی که غذا‌های حاوی فلاونول مصرف می‌کنند، آهسته‌تر طی می‌شود. بر همین اساس، زوال شناختی در کسانی که بالاترین سطح مصرف فلاونول را دارند و به طور متوسط روزانه حداقل یک وعده سبزیجات می‌خورند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف فلاونول را دارند، ۳۲ درصد کمتر است.

نتایج این تحقیق به وضوح نشان می‌دهد آنچه که می‌خوریم، برای بدن بسیار مهم است. داشتن یک رژیم غذایی متنوع و غنی از میوه‌ها و سبزیجات برای عملکرد شناختی و فیزیکی حیاتی است.

فلاونول چیست و چه کارکردی در بدن دارد؟

فلاونول‌ها در بسیاری از میوه‌ها، سبزیجات و حتی در چای یافت می‌شوند که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند و برای جلوگیری یا کاهش آسیب‌های سلولی در سراسر بدن از جمله مغز ضروری شناخته شده‌اند.

فلاونول‌ها در کدام مواد غذایی یافت می‌شوند؟

فلاونول‌ها عمدتاً در کلم‌پیچ، لوبیا، چای، اسفناج، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب، پرتقال، گلابی و روغن زیتون یافت می‌شوند. البته منابع فلاونول محدود به این مواد غذایی نیست و منابع بیشتری وجود دارند که حاوی این ماده مفید هستند، اما مواردی که ذکر شد، بیشترین غلظت فلاونول را در خود دارند.

بالاترین سطح فلاونول عموماً در سبزیجات برگدار و میوه‌ها یافت می‌شود و فلاونول موجود در عصاره یا آبِ میوه غلظت کمتری دارد. بنابراین، اگرچه چای سیاه، سفید یا سبز حاوی فلاونول هستند، ولی باید توجه داشت که غلظت زیادی ندارند. یک فرد می‌بایست روزانه سه تا چهار فنجان چای بنوشد تا فلاونول دریافتی او به بالاترین سطح برسد.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.