به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن میتوان از فواید بیشماری برای سلامتی بهرهمند شد.
آرد سفید: ۱ لیوان (همه رسپیها با لیوان فرانسوی هست)
شیرخشک قنادی: نصف لیوان
آرد نشاسته ذرت: نصف لیوان
روغن: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
آب ولرم: ۱/۵ لیوان
گلاب: ۱/۴ لیوان
هل و زعفران به میزان دلخواه
کره: به میزان دلخواه
ابتدا مواد خشک که به ترتیب شیرخشک قنادی، آرد نشاسته ذرت و آرد سفید را با روغن مایع ترکیب کنید و هم بزنید تا آردها کاملا داخل روغن حل شود و گلولهای نداشته باشد. سپس روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید.
ما بین کار روغن جامد و کره را اضافه کرده، سپس شکر و آب را ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود.
زمانی که آردها کاملا طلایی و کاراملی رنگ شد، شیره را اضافه کنید.
در مرحله بعد، گلاب، هل و زعفران دم کشیده را با ترکیب قبلی مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. حدود ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا حلوا کمی سفت شود. (اگر مقداری گلوله شد میتوانید با همزن برقی بزنید تا گلولههای این مواد از هم باز شود)
سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان