صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۳۵۹۳۹۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست که کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر بوده و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی بطور عمده حاوی چربی‌های اشباع است و مقادیری از چربی‌های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد.

مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.

بر اساس راهنمای تغذیه‌ای جدید آمریکا، مصرف چربی‌های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. توصیه می‌شود که برای پخت غذا روغن‌های مایع گیاهی جایگزین روغن‌های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن‌های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.

روغن‌های مایع بطور عمده از چربی‌های غیر اشباع تشکیل شده‌اند. چنانچه این روغن‌ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می‌توانند برای سلامتی مفید باشند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.