صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کیک مواج، بسیار خوشمزه با بافتی لطیف و جذاب است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۵۹۹۰۲
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
کیک موج دار یکی از انواع کیک‌ها می‌باشد که بسیار جذاب و ساده است شما می‌توانید از هر رنگ دلخواه برای لایه‌های این کیک استفاده کنید و در انواع قالب‌ها مانند لوف یا میان تهی این کیک را تهیه کنید.
به گزارش شهرآرانیوز؛ عید امسال هم مانند سال پیش، خبری از دید و بازدید‌های نوروزی نیست، اما می‌توانید برای دورهمی‌های عصرانه خانوادگی خودتان پخت چند نوع کیک و شیرینی ساده را یاد بگیرید و همراه بچه‌ها بپزید. کیک مواج یکی از همین کیک‌های محبوب خانگی است که پخت آن را به شما توصیه می‌کنیم، کیکی که به مواد اولیه خاصی هم نیاز ندارد.

مناسب برای: ۸ نفر

زمان برای پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک مواج:

تخم مرغ:  ۴ عدد
شکر: یک لیوان + یک قاشق غذاخوری
آرد: ۲ لیوان + یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک لیوان
روغن مایع:  یک لیوان سرخالی
وانیل: یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر:  یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: به میزان لازم

طرز تهیه کیک مواج:

تخم مرغ، وانیل و شکر را مخلوط کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.

ماست و روغن را به مخلوط تخم مرغ، وانیل و شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک و به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

قالب را چرب کنید و مقداری از خمیر را داخل آن بریزید. روی خمیر مقداری کاکائو الک کنید و قدری دیگر از مواد بریزید. این کار را چندبار تکرار کنید. قالب را درون فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، ۴۰ دقیقه بپزید.

نکته: پس از ۳۰ دقیقه از شروع زمان پخت، خلالی را درون کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال نچسبد، کیک آماده است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.