به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر دنبال پخت یک کیک راحت و ساده هستید، پیشنهاد میکنم کیک شیر را امتحان کنید. این کیک را قدیم ترها مادرهایمان داخل خانه و درون قابلمه و البته با کیفیتی عالی میپختند و همراه با شیر یا چای در وعده عصرانه میخوردیم.
تعداد: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: یک و نیم لیوان
شیر: یک لیوان
روغن مایع: یک لیوان
آرد: ۳ لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
وانیل: اندک
تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجمش ۲ برابر شود.
شیر و روغن را اضافه کنید و باهم زن خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده اید به آن اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید.
کف قالب را چرب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید. سپس آن را ٤٠ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.
نکتهها
بعد از ۳۰ دقیقه از آغاز زمان پخت کیک، خلالی را درون کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال نچسبد، کیک آماده است. آن را از فر خارج کنید.