صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهترین فاصله تلفن همراه از ما در هنگام خواب

  • کد خبر: ۸۳۶۸۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
اگر در میان انسان‌ها پدر و مادر ما را وابسته خود کرده‌اند، در میان وسایل الکترونیکی هم گوشی‌های هوشمند ما را همواره به خود نیازمند کرده‌اند، تا جایی که شب‌ها هم کنار ما به خواب‌ می‌روند. اما خوابیدن با گوشی چه عوارضی دارد؟!

به گزارش شهرآرانیوز، همان‌طور که مطلع هستید، تلفن همراه در زندگی روزمره کاربران به یک جز جداناپذیر تبدیل شده و تقریبا به‌صورت ۲۴ ساعته همراه انسان‌ها است. از همین‌رو اندیشه‌های مختلفی در زمینه تاثیرات منفی تلفن همراه بر زندگی و سلامت انسان‌ها تاکنون به‌گوش رسیده است.

عده‌ای می‌گویند استفاده بیش از حد از تلفن همراه قبل از خواب باعث بروز بیماری می‌شود، تعداد دیگری بر این عقیده هستند که در هنگام خواب باید گوشی موبایل را خاموش کرد تا مشکلات سلامتی برای‌تان پیش‌نیاید. از طرفی هم عده‌ای می‌گویند که استفاده از تلفن همراه هیچ مشکلی در سلامت انسان ایجاد نخواهد کرد. اما واقعیت این موضوع چیست؟  

آنتون یاستربوف، مدیر آزمایشگاه زیست محیطی فضای زندگی، می‌گوید: بسیاری تلفن‌های خود را در شب رها نمی‌کنند و آن‌ها را نزدیک بالش خود قرار می‌دهند؛ اما امسئله این است که چه موقع این وضعیت سلامتی را تهدید می‌کند؟

به گفته آنتون یاستربوف، هنگام ظهور تلفن‌های همراه، برخی از پزشکان نگرانی خود را در مورد اشعه‌های ساطع شده از آن‌ها ابراز کردند، زیرا ممکن است باعث سرطان شوند. اما بعد‌ها این ترس‌ها تایید نشد. دستگاه‌های مدرن نباید چنین ترس‌هایی را ایجاد کنند. زیرا تحت آزمایشات زیادی قرار می‌گیرد که تأیید می‌کند برای سلامتی انسان خطرناک نیستند. با این حال، تأثیر تلفن‌های هوشمند بر اندام‌ها و بافت‌های داخلی بدن به اندازه کافی مطالعه نشده است.

او می‌گوید: به عنوان یک قاعده کلی شما نباید نزدیک تلفن بخوابید و آن را زیر بالش یا روی تخت قرار ندهید. ترجیحاً آن را نزدیک سر قرار ندهید و فاصله بین آن‌ها نباید کمتر از یک متر یا حداقل نیم متر باشد.

این مدیر آزمایشگاهی تأکید می‌کند: این فاصله باید در مناطق روستایی بیشتر باشد، زیرا انتشار تابش هنگام دور شدن از ایستگاه پایه افزایش می‌یابد.

آنتون ادامه می‌دهد: هنگامی که ایستگاه پایه بسیار دور است، به عنوان مثال در روستاها، تلفن انرژی بیشتری مصرف می‌کند تا بتواند با ایستگاه تماس بگیرد، که باعث افزایش تابش می‌شود؛ بنابراین، هنگام خواب باید دور از بدن قرار گیرد.

او می‌افزاید: افرادی که از دستگاه‌های ضربان ساز استفاده می‌کنند باید تلفن همراه را از خود دور نگهدارند تا باعث ایجاد تداخل الکترومغناطیسی نشوند.

این متخصص به همه افرادی که زیاد از تلفن هوشمند استفاده می‌کنند توصیه می‌کند از هدفون‌های بی سیم برای کاهش تابش اشعه استفاده کنند.

منبع: مشرق

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.