افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چالش‌های تأمین دارو در مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | در جست وجوی دارو توانبخشی سالمندان در منزل، گامی برای بازگرداندن شور زندگی احتمال افسردگی در شب‌زنده‌دار‌ها بیشتر است سهم ۵ درصدی خراسان رضوی از ۵ هزار کشته تصادفات نوروزی در ۵ سال گذشته | مرگ یک تن هم زیاد است نقش خانواده‌ها در افزایش هزینه‌های ازدواج اهدای عضو در شمال‌شرق کشور ۱۲ درصد افزایش یافت اطلاعيه كانون بازنشستگان تامين اجتماعي درباره وام ضروری سال ۱۴۰۴ ۸ مصدوم در برخورد سه خودرو در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) برخورد صاعقه به ۲ دامدار در پلدختر لرستان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) کاهش وزن با رژیم فستینگ ۴:۳ گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ روادید یک‌ماهه و افزایش پروازهای مستقیم آیا قیمت غذای دانشجویی افزایش می‌یابد؟ دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه‌قضائیه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طراحی سامانه‌ای برای تشخیص بیماری‌های پوستی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۷۷۹۶۸
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
  • ۱
طراحی سامانه‌ای برای تشخیص بیماری‌های پوستی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد سامانه‌ای برای تشخیص بیماری‌های پوستی، طراحی کردند. این سامانه مبتنی بر اپلیکیشن تلفن همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکی از راه دور یا تله مدیسین؛ با استفاده از فناوری­‌های اطلاعاتی، ارتباط مستقیم بین پزشک و بیمار را برقرار می‌­کند و در تمام فعالیت‌­های پزشکی از جمله تشخیص و درمان بیماری‌ها کاربرد دارد.

یکی از کاربردهای پزشکی از راه دور در تشخیص و درمان بیماری‌­های پوست از راه دور است و اصطلاحاً به آن تله درماتولوژی گفته می‌­شود. در تله درماتولوژی تصاویر و اطلاعات بالینی مناسب می­‌تواند در تشخیص بیماری­های پوستی کمک کننده باشد. علاوه بر اینکه پزشکی از راه دور می‌­تواند منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها شود در دوره اپیدمی بیماری‌­ها نیز بسیاری از خطرات مراجعات حضوری را کاهش می‌دهد.

به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با انجام یک طرح تحقیقاتی، یک سیستم تله‌درماتولوژی مبتنی بر اپلیکیشن تلفن‌همراه طراحی کردند و کارایی آن را با مراجعه حضوری به پزشک برای تشخیص بیماری‌های پوستی مقایسه کردند.

نتایج این بررسی نشان داد که بیماران اگر از پزشکی از راه دور و سامانه ارائه شده در این تحقیق برای تشخیص بیماری پوستی خود استفاده کنند، در حدود ۸۰ درصد از موارد، کیفیت تشخیص از راه دور با تشخیص به صورت مجازی یکسان خواهد بود.

بر همین اساس پژوهشگران این مطالعه پیشنهاد می‌کنند؛ در طراحی سامانه تشخیص از راه دور برای بیماری‌های پوستی علاوه بر اینکه باید به کیفیت عکس‌ها توجه خاصی شود؛ می‌بایست داده‌های کاملی نیز از بیماران دریافت شده و همراه با تصاویر برای پزشک ارسال شود تا پزشک قادر به انجام تشخیص دقیق‌تری باشد.

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «طراحی، توسعه و ارزیابی یک سیستم تله‌درماتولوژی مبتنی بر اپلیکیشن تلفن‌همراه و مقایسه صحت آن با مراجعه حضوری به پزشک جهت تشخیص بیماری‌های پوستی» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و بهزاد کیانی، بیتا کیافر، شتیلا ترابی، حامد تابش، سهیل هشترخانی، صادق وهابی املشی و فاطمه مختارزاده یزدی؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در انجام این طرح تحقیقاتی مشارکت داشتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
saeed
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۰
0
0
این جملتونو نگاه کنین! جفتش یکیه ها. اموزش از راه رادور با مجازی فرقش چیه؟
""نتایج این بررسی نشان داد که بیماران اگر از پزشکی از راه دور و سامانه ارائه شده در این تحقیق برای تشخیص بیماری پوستی خود استفاده کنند، در حدود ۸۰ درصد از موارد، کیفیت تشخیص از راه دور با تشخیص به صورت مجازی یکسان خواهد بود.""
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->