صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علائم کمبود کربوهیدارت در بدن چیست؟

  • کد خبر: ۸۶۱۸۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
گرفتن رژیم‌های لاغری در این دهه باب شده است! بسیاری از این رژیم‌ها شما را به سوی قطع مصرف تمام کربوهیدرات‌ها و یا چربی از بدن در تلاش جهت بالا بردن سوخت و ساز بدن با افزایش مصرف پروتئین‌ها سوق می‌دهند؛ اما این اقدام بسیار اشتباه و زیان‌آور است.

به گزارش شهرآرانیوز، کربوهیدارت‌ها نه تنها بخشی ضروری از یک رژیم غذایی محسوب می‌شوند بلکه کمبود کربوهیدرات در بدن می‌تواند موجب بد خلقی شود، گفتنی است در صورتی که مغز به میزان کافی کربوهیدارت دریافت نکند، هورمون‌ها هر کاری انجام می‌دهند تا ما را مجبور به مصرف کربوهیدارت‌ها کنند در نتیجه زمانی که با این سیگنال‌ها مبارزه می‌کنیم، مجموعه‌ای از هورمون‌ها مانند آدرنالین و کورتیزول ترشح می‌شوند، که موجب شکل گیری استرس و اضطراب در بدن می‌شود و این شاید بدترین و مهم‌ترین عوارض کمبود کربوهیدرات در بدن است و لی تنها عارضه نیست بلکه موارد دیگری هم وجود دارد.

۱. ورزش کردن فشار بیشتری را بر بدن وارد می‌کند

اگر شما در سیستم خود کربوهیدرات کافی نداشته باشید، ممکن است ورزش کردن برای شما دشوار شود. اگر کربوهیدرات زیاد مصرف کنید، متوجه خواهید شد که ورزش کردن برای شما آسان خواهد بود به همین دلیل است که متخصصین تغذیه قبل از تمرین، تنقلات کربوهیدراتی را توصیه می‌کنند.

۲. مغز شما گاهی قادر به پاسخ گویی نیست

مثل بدن، مغز شما نیاز به کربوهیدرات کافی برای عملکرد خوب خود دارد. "هنگامی که مصرف کربوهیدرات را کاهش میدهید، به دنبال آن قند خون نیز کاهش میابد، بنابراین ممکن است در معرض سردرد مکرر قرار گیرید. " "بسیاری از مردم نیز احساس می‌کنند گیجی میکنند و نمی‌توانند تمرکز کنند. " همچنین بر خلق و خو تاثیر می‌گذارد

۳. هوس غذایی شما، شامل غذا‌های کربوهیدراتی است

فکر کردن به کربوهیدرات بدون وقفه نشانه خوبی است. "بسیاری از مردم میلی به کربوهیدرات ندارند، چون اصلا آن را مصرف نمی‌کنند. " اگر فقط یک بار مواد غذایی کربوهیدرات استفاده کنید، میل شما به آن بیشتر میشود. " چنانچه هوس خوردن کربوهیدارت‌ها شما را رها نمیکند، افزودن کربوهیدرات بیشتر به رژیم غذایی می‌تواند به شما در دستیابی به تعادل برای جلوگیری از این گرایش کمک کند. "

۴. شما در حال از دست دادن عضله هستید

هنگامی که به شدت ورزش میکنید و بدن کربوهیدرات کافی ندارد، شروع به سوزاندن عضله برای کسب انرژی میکند. در این وضعیت، شما ممکن است متوجه از دست دادن عضله و جذب چربی شوید این اصلا خوب نیست، به خصوص اگر هدف شما کاهش وزن باشد، توده عضلانی بدون چربی یکی از معدود مواردی است که واقعا میتواند متابولیسم شما را کنترل کند.

۵. تنفس شما بویی مانند زباله‌های تند و بد بو می‌دهد

پس از گذشت زمان طولانی و استفاده از یک رژیم کم کربوهیدرات، بدن شما به کتوز می‌رسد، یعنی زمانی که آن را به جای کربوهیدرات برای انرژی مصرف میکند. " محصول جانبی ناخوشایند کتوز بوی بد است، زیرا در بزاق دفع می‌شود. " بنابراین ارزشش را ندارد.

۶. شما نمیتوانید دستشویی کنید

کربوهیدرات‌ها حاوی فیبر هستند، که به دستگاه گوارش شما کمک می‌کند و آن را هماهنگ نگه می‌دارد، کمبود آن می‌تواند موجب یبوست شود. مطمئن شوید که سبزیجات، غنی از فیبر و آب زیاد بنوشید.

۷. استرس و اضطراب دست از سرتان برنمیدارد

درصورتی که مغزتان به اندازه کافی کربوهیدارت دریافت نکند، هورمون‌ها تلاش می‌کنند تا ما را مجبور به مصرف کربوهیدارت‌ها کنند و زمانیکه که با این سیگنال‌ها مبارزه می‌کنیم، مجموعه‌ای از هورمون‌ها مانند آدرنالین و کورتیزول ترشح می‌شوند، که باعث شکل گیری استرس و اضطراب در بدن می‌شود.

اگر هر چه بیشتر گرسنگی را نادیده بگیریم، یک انتقال دهنده عصبی به نام نوروپپتید Y ترشح می‌شود که حس خشم و عصبانیت و همچنین هوس‌های غذایی قوی که مدت زمان بیشتری طول می‌کشند و نادیده گرفتن آن‌ها غیر ممکن به نظر می‌رسد را بیشتر می‌کند.

۸. سردرد‌های بدی تجربه می‌کنید

وقتی به اندازه کافی کربوهیدارت مصرف نکنید، با افت قند خون و به دنبال آن سردرد‌های مکرر مواجه خواهید شد. اگر در یک دوره رژیم کاهش وزن هستید و یا به هر دلیلی با کاهش غذایتان، دچار سردرد شدید بدانید که این سردرد‌ها بی ارتباط به کمبود کربوهیدرات در بدن شما نیست.

۹. احساس سرما و لرز دارید

باز هم ارتباط کاهش مصرف کربوهیدارت و افت قند خون دلیل این تغییر بدن شماست. درست زمانی که هوای اتاق و محیطی که در ان قرار دارید، مطلوب است شما دچار احساس سرما می‌شوید که این بی ارتباط به کمبود کربوهیدارت در بدن شما نیست.

منبع: کارگرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.